ZIDAR


Datum: February 6, 2017

Zidar u snu se smatra kao loš znak koji obećava sanjaru komplikacije u poslovima, sukobe s partnerima, klevete i nezaslužene troškove. Unatoč činjenici da nisu razlog za nastanak tih problema, okolnosti će utjecati na razvoj vaših poslova nije na ne baš najbolji način: pokrećete rizik od nastanka znatnih gubitaka i gubite ugled zaslužen kroz godine napornog rada u poslovnom okruženju.
San, u kojem ste gledali zidare koji grade kuću je takođe loš znak. U većini slučajeva, taj san sluti na razočaranja u važnim pitanjima ili neočekivanu izdaju i izdaju čak i od strane osobe koja je u potpunosti pouzdana.
Ako ste razgovarali s zidarem, to je dokaz da ćete biti domaćin dragim gostima, koji dolaze k vama iz nekog drugog grada ili države. Niste vidjeli ove ljude dugo vremena, a oni vam mogu reći mnogo zanimljivih vijesti.
Ako ste u snu radili kao zidar – pripremite se za činjenicu da vaš dug i naporan rad neće donijeti željene rezultate. Posao kojem ste posvetili sve svoje vrijeme i uložili puno novca, neće dokazati svoju vrijednost, i svi vaši napori za poboljšanje stanja će biti uzalud.
Isto tako, ako jeste zidar, to signališe da ćete morati provesti zajednički posao s ljudima koji će izgledati dosadno i ograničeno. Nećete biti u mogućnosti da radite dobro s tim ljudima i njihova percepcija života i mišljenja o važnim pitanjima vezanim za zajedničke poslove će biti dramatično različito od vašeg.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.