USIDJELICA


Datum: March 18, 2018

Značenje ovog sna u potpunosti zavisi od ljubavnog statusa u stvarnom životu.

Ako ste u snu vi bili usidjelica koja provodi vrijeme sa drugim usidjelicama, onda ćete provesti radosno vrijeme sa istomišljenicima. Vjerovatno se radujete tome, jer ćete biti u dobrom društvu sa ljudima koji vas razumiju i ne osuđuju vaše životne izbore.
Ako ste u braku, a sanjate da ste usidjelica, to bi moglo označavati neke nepredviđene promjene u vašem životu, a to može biti vezano za vaš brak ili nešto drugo. U svakom slučaju, budite spremni na to da će nešto postati drugačije.
Ako trenutno nemate partnera, ovaj san bi mogao predstavljati potrebu za novo vezivanje. Ako negirate svoj ljubavni život, onda je možda došlo vrijeme da se potrudite da to promijenite.
San bi jednostavno mogao značiti da ste blizu ili vam je prošlo tipično doba za brak i djecu. Moguće je da ste spremni na prosidbu ili djecu sa voljenom osobom ili ste zabrinuti, jer još niste pronašli nikoga odgovarajućeg, a želite partnera i djecu.
Sa druge strane, možda ste nedavno došli do zaključka da više želite da budete sami i sretno živite svoj život bez braka i djece.
Još jedna interpretacija je da želite vremena za sebe. Možda vam samo treba vremena da razmislite o životu i šta želite, a da vas niko ne ometa pri tome.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.