SVIĐANJE


Datum: April 13, 2018

 

Snovi o sviđanju ukazuju na to da u vašem životu postoji osjećaj snažne privlačnosti. Ako vam se u snu neko sviđa, a vi se njemu ne sviđate, to može značiti da u stvarnom životu niste privlačni toj osobi. Ako se sviđate nekoj osobi u snu, to znači da joj se i stvarno sviđate, ali budite oprezni,  jer možda samo želi površnu, a ne ozbiljnu vezu.

Ako se u snu oboje sviđate jedno drugom, to znači da među vama definitivno postoji privlačnost, čak i ako to sebi ne želite priznati. Zapravo, bilo bi veoma korisno da pokušate ostvariti vezu sa tom osobom.

Sviđanje u snu može predstavljati užurban način života. To znači da, ako nastavite istim tempom, može doći do ozbiljnih posljedica. Ovaj san može biti i znak dosade. Izlazite češće i isprobajte neke nove stvari. Ako ste dovoljno pametni da primjetite da se sviđate nekome, to odražava vašu mudrost.

Ako se sviđate nekome u snu, to može značiti da žudite za intimnom vezom sa nekim. Ovakvi snovi se mogu dešavati prije nego što se odlučite za ozbiljnu i dugoročnu vezu sa nekim.

Ako ste sanjali da se vašem partneru sviđa  neko drugi, to može značiti da se osjećate mentalno i emocionalno udaljeno od svog partnera. Da li imate problema sa komunikacijom ili smatrate da niste dovoljno  dobri? Vrijeme je da sjednete i riješite ta pitanja.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.