KONJICA


Datum: April 11, 2017

Konjica u snu se smatra vrlo povoljnim znakom koji obećava puno postignuća za sanjara, veliki uspjeh i ispunjenje nekoliko očekivanih želja. Nakon takvog sna, u predstojećoj budućnosti Vaše poslovanje će se poboljšati i vaš lični život će se pozitivno promijeniti; osjećaćete se zaista kao uspješna i sretna osoba.
San o eskadrili konjice u uniformi koja se brzo kreće na ulici ili cesti nagovijštava značajan uspjeh na poslu ili u poslovanju: možete sklopiti posebno unosan poslovni dogovor ili ćete zauzeti vodeću poziciju koja će biti iznenađenje za sve.
Ako ste vidjeli utrku konjice preko polja u susret ogromnoj neprijateljskoj vojsci, taj san treba shvatiti kao upozorenje da je potrebno usporiti napredak svojih poslova i preispitati da li to radite dobro. Možda ste u žurbi propustili nešto važno, a ta pogreška može negativno utjecati na rezultat značajnih stvari u budućnosti.
Prema Millerovoj knjizi snova konjica koja galopira za napad proriče sreću i vrtoglava postignuća u svim sferama života. Vjerovatno ćete uskoro postati dio slučajnih senzacionalnih događaja, a vi ćete biti u mogućnosti da imate koristi od ove situacije; tako da imate sve šanse ne samo da razvijete svoje poslovanje i dobijete više prihoda, nego i da postignete slavu u svojoj okolini.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.