BINOKL


Datum: May 17, 2018

Binokl je vrlo pozitivan simbol u snu, koji vam obećava brzu implementaciju nekih tajnih snova. Slomljen binokl predstavlja negativan predznak i naglašava pogoršanje vašeg finansijskog blagostanja i gubitak društvenog statusa. Ovaj san često znači da ćete u budućnosti imati sukobe sa nadređenima ili čak otkaz na poslu, pa čak i potpuni neuspjeh u nečemu u šta ste uložili puno novca.
Ako ste sanjali da ste dali binokl osobi sa kojom ste trenutno u dobrim odnosima, to znači da u stvarnom životu ne vjerujete svom partneru i sumnjate u iskrenost njegovih osjećanja. Možda ne shvatate ozbiljno svoju vezu i ne ponašate se ovoj osobi kao prema nekome s kim želite da osnujete porodicu i živite zajedno sretni.
Ako ste u snu gledali zaljubljeni par kroz binokl, to znači da ćete se uskoro odlično zabaviti, a to će vjerovatno biti povezano sa flertovanjem i malom ljubavnom aferom. Ako ste binoklom posmatrali jednu osobu – pazite da ne upadate u loše i sumnjive poduhvate.
Ako ste primjetili da vas neko posmatra kroz binokl, to se smatra lošim predznakom koji vam obećava probleme i neugodnosti, koje bi mogle nastati zbog neželjene pažnje neprijatnih ljudi,
Ako ste iznajmili binokl u pozorištu, to znači da se u stvarnom životu bojite preuzeti odgovornost za rješavanje svojih problema i više volite da prebacujete sve odgovornosti na nekoga drugog. Ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro morati zatražiti pomoć od prijatelja ili kolega, jer ćete se suočiti sa teškoćama u kojima se nećete moći sami snaći. Ako ste kroz binokl gledali bilo šta zabavno, to znači da ćete imati sjajnu finansijsku perspektivu.
Binokl u snu je znak povećane pažnje suprotnog pola prema vama.
Ako ste koristili binokl, to znači da će prijatelj odbiti da vam učini uslugu.
Ako ste koristili pokvaren binokl, to znači da će vaš položaj u društvu i dobrobit biti u opasnosti.
Ako ste razbili ili polomili binokl – to znači da su vaši odnosi sa prijateljima u opasnosti, biće propusta i nesporazuma. Ako budete cijenili svoje prijateljstvo, onda ćete ga spasiti.
Ako ste u snu primili binokl na poklon, to znači da postoji opasnost od nesvjesnog učešća u sumnjivom poduhvatu. Ako ste nekome poklonili binokl, to znači da je bolje da ne tražite pomoć od nikoga.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.