BENKICA


Datum: April 13, 2018

Da li živite u prošlosti? Da li pravilno izražavate svoje ideje? Ako u snu vidite bebu u benkici, to je povezano sa učenjem drugih kako da uspiju u životu. Možda se radi o novom odnosu ili vremenu koje vam je potrebno da steknete bolje zdravlje. Pokušajte se upustiti u nove odnose. Kupovina benkice u snu je povezana sa sretnim trenucima u budućnosti. Ako u snu kupujete bebi benkicu za krštenje, to označava novu ljubavnu aferu. Ako ste u snu kupili benkicu za dječaka, to znači da se morate riješiti poteškoća. Benkica za djevojčicu znači da morate sami sebi više olakšati odluke. Benkica u snu predstavlja način na koji ste bili naviknuti da nešto radite u prošlosti, a to više ne radite.

San u kojem sanjate kako kupujete benkicu znači da se boorite sa ranijim navikama, koje izgleda da preuzimaju kontrolu nad vašim životom. Ne bi trebalo da dozvoljavate da vas kontrolišu, jer vam to može nanijeti štetu. Nošenje benkice ukazuje na novi početak u životu. Koncentrišite se na izgradnju novog početka koji će pozitivno uticati i na vas i na one oko vas. Ako u snu vidite prljavu benkicu, to znači da imate prijatelje koji vas vraćaju starim navikama i bolje vam je da budete ono što jeste i ne padate pod ničiji uticaj. Pokušajte prihvatiti druge, kako ne biste saznali da je kasno za vas ili nekoga drugog. Bolje je da imate jednog prijatelja koji će vas voditi ka budućnosti, nego nekoliko njih koji će vam otežavati život.
Pranje benkice u snu ukazuje na novu životnu avanturu. Poparana ili poderana benkica u snu ukazuje na to da će vam drugi ljudi pomoći u životu. Ako ste u snu vidjeli osobe koje poznajete u benkici, to znači da će prijatelj ili rođak trebati vašu pomoć, jer je u opasnosti da se vrati svojim lošim navikama koje na njega loše utiču. Morate biti spremni i voljni da pomognete, jer će toj osobi biti jako teško bez vaše pomoći. Ta osoba će vam sama prići, ali ako to ne učini, morate se ponašati kao najbolji prijatelj i osigurati da bude dovoljno samouvjerena i pomoći joj u njenoj životnoj borbi.
Ako se u vašem snu pojavila nepoznata osoba u benkici, to znači da ne stavljate naglasak na prošlost i zato se vaš trenutni život kreće u pravom smjeru ka budućnosti. To vam je dosta pomoglo da napredujete u životu i da se ne vraćate prošlosti. Vaša budućnost izgleda vedro. Novorođenče u benkici je pozitivan san koji ukazuje na novi početak u životu.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.