BEDEVIJA


Datum: April 11, 2018

 

Bedevija je simbol ženske plodnosti i fizičkih i bioloških procesa koji omogućavaju postojanje vašem fizičom tijelu. Ako u snu vidite jednu ili više bedevija, to takođe može predstavljati vaše intuitivne moći. Bijela bedevija je simbol vašeg duha i kreativnosti.

Ako ste ih u snu vidjeli na pašnjaku, to znači da ćete imati uspjeha u poslu i mnoga ugodna prijateljstva. Međutim, ako su se nalazile na ograđenom pašnjaku, to znači da nećete imati veliko bogatstvo, ali ćete imati bliske prijatelje. Kada mlada žena sanja o nekoliko bedevija na pašnjaku, to znači da će uživati u sretnom braku i imati prekrasnu djecu.

Posebno pozitivan san je onaj u kojem ugledate ždrijebe bedevije – a još je pozitivniji, ako  su se u vašem snu bedevija i ždrijebe pojavile zajedno.

Važno je da obratite pažnju na boju bedevije u snu, jer crne predstavljaju usporavanje, dok bijele imaju pozitivno značenje. Siva boja znači da će doći do nekih poteškoća ili nesporazuma oko nekog pitanja u vašem stvarnom životu. Smeđe bedevije predstavljaju mentalnu aktivnost i projekte, dok su šarene povezane sa ljubavnim aferama.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.