BAPTISTA


Datum: March 24, 2018

San o baptistima ukazuje na to da morate proslijediti svoje znanje, da pomognete osobi kojoj je potrebna pomoć. Ako usvojite neku vrstu znanja ili posebnog poziva u svom životu, to će vas ispuniti. Dobrotvorni rad i volontiranje će vam pomoći da se osjećate duhovno povezani sami sa sobom, drugima i svijetom oko sebe i to vam generalno može pomoći da se osjećate bolje.

Baptizam ukazuje na ispunjenje želje ili će se nešto materijalizovati na čemu ste radili dugo vremena. Ovo je pozitivan predznak i može značiti da ćete u budućnosti imati sretnu porodicu, punu ljubavi. Ako je u vašem snu bilo baptizovano zvono, to predviđa finansijske dogovore. Ako se radilo o brodu, to ukazuje na dugo i neočekivano putovanje ispred vas. Ako se radilo o djetetu, to je znak sreće i radosti. Učestvovanje u baptizmu ukazuje na novu ljubav i takođe na novi i sretan život.

 Ako ste sanjali da ste baptizovani, to takođe može biti pomalo i negativno, otkrivajući da nemate dovoljno povjerenja u sebe u situacijama koje to zahtjevaju. Ovo nije uvijek dobar san i može imati loš predznak. Može se odnositi na investicije, izbjegavanje odgovornosti, zaljubljivanje, prihvatanje novih odnosa, čast i važne promjene u vašem ljubavnom životu.

Voda je simbol života, duhovne obnove i duhovnog preporoda. Ako ste sanjali o baptizmu, to može značiti da planirate promjenu u životu koja će vam pomoći na mnogo načina. Baptizam u čistoj vodi potoka ili svetoj vodi donosi spiritualnu jasnoću u vezama i čini da vidite tuđe greške. Sveta voda u snu o baptizmu ima efekat duhovnog pročišćenja.

 San o bilo kakvom baptizmu se može odnositi na činjenicu da ste ponekad slabi ili ne možete podržati svoja sopstvena mišljenja. Zbog te slabosti niste sposobni da branite svoje ideje i ponekad se osjećate osramoćeno pred drugim ljudima. Ovo je lažni utisak i bilo bi najbolje da se riješite takvih stavova i postanete samopouzdaniji.

Ako je vaš san o baptizmu imao religiozne konotacije ili uključivao religijskog vođu, poput sveštenika, to može biti znak mentalne borbe u odnosu na vaš posao. Sa pozitivne strane, san može ukazivati na religijsku obnovu i preporod. Trebate shvatiti poruku sna, koja ukazuje na to da trebate biti otvoreniji i prihvatiti da i drugi ljudi mogu biti jednako vrijedni poput vas.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.