BAKLAVA


Datum: March 22, 2018

Ako u snu vidite baklavu, to upućuje na vaše odnose sa ljudima, dešavanja vezana za vašu djecu ili mlađe osobe između vaših rođaka.

Ako ste u snu jeli baklavu, to znači da trebate biti strpljivi sa školskim problemima svoje djece. Ako se budete previše zamarali ovim problemom, sve će se loše završiti na kraju.

Ako ste u snu pravili baklavu, to znači da ste zabrinuti za zdravlje mlađe ženske osobe iz svoje porodice. Međutim, ne trebate brinuti, jer je ona bezbijedna.

Ako sanjate da pravite kore za baklavu, to znači da trebate naučiti nekoga odgovornosti, a onda ćete biti uspješni.

Ako ste prodavali baklavu u snu, to znači da trebate razgovarati sa svojom djecom o njihovim problemima. Ako budete sa njima razgovarali, imaćete bliže odnose.

Ako ste u snu kupili baklavu, to znači da ne trebate previše razmišljati o porodičnim problemima, jer vam to razmišljanje neće donijeti korist.

Ako ste u snu služili baklavu, to znači da ne trebate dijeliti svoje probleme vezane za posao sa svojim radnim kolegama. Ta pitanja trebate zadržati za sebe.

Ako ste sanjali da je vama neko poslužio baklavu, to znači da ne trebate agresivno iskazivati svoja mišljenja, trebate koristiti blaže riječi.

Ako ste u snu rezali baklavu, to znači da vjerujete u uspjeh u svakom poslu, nećete se bojati ničega i imaćete hrabrosti.

Ako je u snu baklava izgorila, to znači da će vam zdravlje biti savršeno, bićete u formi i zaštititi svoje zdravlje radeći neke vježbe.

Popularni pojmovi:

Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.