Mjesečni horoskop za Vodoliju za mart 2019. godine

Mart 2019. godine će Vodoliji donijeti poseban uspjeh, a period obećava da ćete biti posebno uspješni u ljubavi. Aktivator Vodolije, Neptun, biće u dobroj poziciji i uću u koherenciju sa Suncem, koje će dominirati na nebeskom svodu tokom ciklusa. Kao rezultat toga, Vodolija će primiti snažan naboj vitalne energije i nekoliko vektora njene primjene odjednom. Ovo je dobar trenutak za investicije, velike kupovine i druge značajne finansijske odluke; dodatno, moguća su nova partnerstva i savezi u poslovnom svijetu. To ne znači da će lični odnosi blijediti u pozadini, iako ćete značajno više vremena potrošiti fokusirajući se na posao. Oni koji su vam bliski će svoje rasporede prilagoditi vašim, a vaš romantični partner će pokušati da vam organizuje iznenađenje (i to uspješno!).
Početak mjeseca dolazi sa brzim razvojem događaja. Počevši od prvog dana u mjesecu, moraćete stalno rješavati probleme, nekome pomagati, analizirati informacije i donositi odluke. Uživajte, jer svaki korak koji napravite će mijenjati svijet oko vas. Krećite se naprijed sa osmijehom na licu i nemojte dozvoliti zavidnim ljudima da utiču na vaše postupke. Budite svjesni da će vam neki ljudi zaista početi zavidjeti u ovo vrijeme, ali to će za vas imati samo najpozitivnije rezultate. Prvo, neki prijatelji će vam se otvoriti. Drugo, ubijedićete nekoga u nešto i bukvalno promijeniti njegov pogled na svijet. Treće, izbjeći ćete sukob i ojačati svoju poziciju i čast. Potrudite se da izbjegavate aroganciju i da se držite svojih odgovornosti. Provodite vrijeme sa svojom porodicom.
Sredina marta će se malo razlikovati od početka mjeseca. Okolnosti će pružati dalkeo manje tragova i ponekad ćete morati djelovati intuitivno, ali ćete uvijek pronaći najbolja moguća rješenja za probleme. Ako ste vlasnik biznisa, usporite i pustite da menadžeti rješavaju probleme – možda će vas neko od njih ugodno iznenaditi. Budite strogi prema kolegama i nemojte dozvoljavati slobodu koja može dovesti do nemara. Ako radite za kompaniju, nemojte sebi dozvoliti da se previše opustite sa svojim šefom. Uskoro će se sve promijeniti i shvatićete zašto je ova strategija bila neophodna.
Kraj mjeseca će vam pomoći da bolje razumijete sebe. Svijet oko vas će nestati u pozadini i moći ćete se fokusirati na svoje vlastite demone. Ovo je sjajan period za kreativnost i odnose. Vodolija koja nije u stalnoj vezi može upoznati nekoga ko će radikalno promijeniti njen život, ali ovaj trenutak neće nužno biti povezan sa romantikom. Ponašajte se u skladu sa okolnostima i vjerujte svojoj intuiciji. Potrudite se da pomognete svojim prijateljima čak i ako to ne traže od vas; vidjećete sa nisu u stanju da sami prevaziđu svoje teškoće. Uložite što više truda u svoje poduhvate i dobićete nagradu. Ne čekajte priliku koja je već stigla – napravite korak naprijed.