Mjesečni horoskop za Vodoliju za juli 2019. godine

U julu 2019. godine Vodoliju očekuju epska dostignuća. Ne ograničavajte kreativne impulse i ne radite ništa polovično. Na poslu postoji šansa ne samo da povećate prihod, već i da zauzmete novu poziciju, pa samim tim odmah ukupno napredujete. Moraćete naporno raditi i ovdje je potrebna najveća moguća kompetentnost, ali sve je ostvarivo. Što se tiče razvoja biznisa, ovaj mjesec je pogodan i za pokretanje projekata i njihov završetak. Tokom ovog perioda nikome ne otkrivajte svoje tajne.
U prvih deset dana jula Vodolija će dobiti priliku da stekne uporište na novom mjestu, ako ste nedavno promijenili posao ili ste se preselili. Oni koji imaju lični biznis treba da obrate pažnju na sva područja u koja sumnjaju. Nemojte dijeliti obaveze na glavne i manje – tako ćete sigurno propustiti nešto važno. Sistematski se krećite u svim pravcima; sada ćete imati dovoljno snage, energije i vremena za to. Ako radite za organizaciju, vodite se perspektivom, ali birajte akciju umjesto riječi i planova, posebno dugoročnih. Što se tiče ličnih odnosa, ne trudite se sve kontrolisati. Ljubomora može donijeti mnogo problema, pa razmislite o tom osjećaju, prije nego što mu se prepustite. Vodolija koja nije u vezi može upoznati nekog važnog.
Drugih deset dana jula za Voodliju će biti još dinamičniji period i vjerovatno jedan od najboljih u cijeloj godini. Ovo je savršeno vrijeme za ulazak u transakcije i za finansijska ulaganja. Međutim, nemojte se previše oslanjati na druge. To će vam pružiti jedinstveno iskustvo, učiniti vas jačim i rezultirati uspjehom kao nikada do sada. Što se tiče ličnih odnosa, porodična Vodolija se može fokusirati i uspjeti u bilo čemu. Nemojte se distancirati od porodičnih briga – njihovo rješavanje će biti osnova vaše sreće, čak i ako ih sami ne shvatate. Ako bude potrebno, brzo ćete se moći preorijentisati. Nemojte odlagati donošenje odluka.
Trećih deset dana jula za Vodoliju će biti logičan zaključak svih relevantnih događaja. Sada će mnogi konceptualno važni procesi dostići svoj vrhunac i biće potrebno odlučiti kako i kuda napraviti konačni korak. Ovo je ogromna odgovornost koja će podrazumijevati određenu količinu napetosti. Ali, ovdje ćete imati beskrajnu podršku. Slobodno idite naprijed i ostvarite svoje ciljeve. Oni koji rade za organizaciju treba da zapamte da je čekanje na promociju ili bonus prirodno. Vodolija sa sopstvenim biznisom konačno će moći da riješi neki stari problem i bukvalno svoj biznis dovede na novi nivo. Porodično orijentisana Vodolija će ojačati svoje odnose i učiniti nešto važno za domaćinstvo, a oni koji nisu u vezi će imati priliku da steknu reputaciju pravog heroja. Važno je ne izgubiti samopouzdanje i pozitivan stav.