Mjesečni horoskop za Vodoliju za februar 2019. godine

Februar 2019. godine će biti miran period za Vodoliju. Neptun, aktivator vašeg znaka, zauzimaće povoljan položaj i sarađivaće sa Suncem, koje će dominirati nebeskim svodom skoro cijelu godinu. Kao rezultat toga očekuju vas značajni događaji, ali nijedan od njih od vas neće zahtijevati da donosite velike odluke. Ovo je dobar period za promišljene odluke i ulaganje. Izbjegavajte rizik po svaku cijenu. Ako osjetite nesigurnost, onda kontaktirajte prijatelje za savjet – oni će vam pomoći u teškoj situaciji. Najbolje je da ne vjerujete drugim ljudima, uključujući i iznenadne daleke rođake. Lični odnosi će ovog mjeseca vjerovatno proći kroz tranziciju. Zapamtite da budete iskreni, jer će se i najmanje laži otkriti i okrenuti protiv vas; stoga kontrolišite sopstvene riječi i postupke.

Početak februara će biti pun beskrajnih mogućnosti. Sada treba da krenete u akciju, ako se osjećate snažno i samouvjereno. Što se tiče posla, najbolje je fokusirati se na tehničke komponente. Možda je sada vrijeme da nadogradite softver ili sisteme kompanije. Ovo je dobar trenutak za takve odluke, ali ne i najbolji za rad sa osobljem ili promjenu kadrovske politike. Ako sve ide glatko, nemojte stati na tome; umjesto toga nastavite da napredujete. Ako nešto ne uspije, onda se obavezno zaustavite i razmislite. Ne pozivajte nikoga da vam pomogne, već tražite mišljenje svojih zaposlenih, jer će vam to dati objektivniju perspektivu. One koji rade za organizaciju na početku mjeseca očekuje stabilnost i vjerovatno uspješne prilike. Nema vremena za gubljenje, zato izbjegavajte prehlade što je više moguće.

Sredina februara će se znatno razlikovati od početka mjeseca, jer će se fokusirati na lične odnose. Najbolje je da pokušate pružiti jednaku pažnju svim sferama života, ali ako ne možete pronaći ravnotežu, izaberite porodicu, a ne privremeni uspjeh u drugim oblastima. Važno je da se fokusirate na svoje najmilije, jer se može desiti teška situacija. Nejasno je da li je situacija kritična ili da li će biti van kontrole, ali preuzmite odgovornost i ulogu lidera kada se sukob konačno dogodi. Tokom ovog perioda svim svojim snagama pazite na sebe. Ovo je dobar trenutak za obnovu i unapređenje zdravlja.

Kraj februara Vodoliji će donijeti mnogo zanimljivih prilika. Ovo će biti najmirniji period tokom cijelog mjeseca, ali morate biti pažljivi. Od vas se može tražiti da napravite veliku investiciju, ali nemojte pristati na to. Sve finansijske transakcije se trebaju obavljati zvanično i po dnevnoj svjetlosti. Sve uspješne i profitabilne odluke u ovoj fazi će doći direktno od vas. Na nivou karijere su moguće provokacije na koje morate odgovoriti na najstrožiji i najkardinalniji način. Mars vas favorizuje, tako da se možete sigurno kretati ratnom stazom. Međutim, mirno ponašanje može biti bolji izbor; ako ste spremni da djelujete, onda neće biti prave rezolucije. Što se tiče romantike, budite sigurni da ne zanemarujete tuđe osjećaje. U završnom periodu mjeseca moguća su važna poznanstva i uspostavljanje perspektivnih kontakata. Nećete požaliti ako preuzmete inicijativu.