Mjesečni horoskop za Vodoliju za april 2019. godine

U aprilu 2019. godine predstavnici Vodolije se mogu pouzdano kretati u svim pravcima. Bićete zadovoljni novim mogućnostima, a vjerovatno i povećanjem prihoda na novom poslu. Ovi aspekti će biti u svakom slučaju individualni. U ličnim odnosima Vodolija će pomoći ne samo sebi, već i onima oko sebe. Sredićete odnose unutar porodičnog kruga i bićete zaista sretni. Nalet vitalnosti će obezbijediti povoljnu poziciju za Neptuna, aktivatora Vodolije; a Sunce, koje je u dominantnoj poziciji tokom cijele godine, uspješno će vam pomagati u raznim okolnostima. Vaše zdravlje će ostati neutralno tokom ovog mjeseca. Nema rizika, ali ne treba da stavljate poseban naglasak na fizičko stanje. Tokom ovog mjeseca možete naići na iznenađenja i neočekivane preokrete, zato budite prilagodljivi i aktivni. Horoskop vam preporučuje da pozdravite promjene i da ih ne izbjegavate. Ovo je dobar trenutak da donesete važne odluke i za finansijska ulaganja.
Početak aprila će, na mnogo načina, biti polazna tačka za Vodoliju. Činjenica je da će početkom mjeseca većina dosadašnjih trendova ustupiti mjesto novim trendovima. Ovome se može oduprijeti, ali je beskorisno. Bolje je odmah prihvatiti nova pravila igre. Naročito zato što ćete, nakon što se naviknete na promjenu, shvatiti da je ovaj novi način bolji. Na poslu možete obavljati više zadataka odjednom. Ako rukovodstvo iznenada poveća opterećenje, ne opirite se. Ako sve uradite kako treba i na vrijeme, možete očekivati nevjerovatne bonuse o kojima ste samo sanjali. Ako nešto krene naopako, nemojte zadržavati svoje mišljenje. Borite se za pravdu, jer imate sve što je potrebno za pobjedu tokom ovog mjeseca. Ako ste vlasnik biznisa, potrudite se da ne radite ništa sami i ne donosite spontane odluke. Vrijeme nije na vašoj strani, zato djelujte što je brže moguće. Samo će romantični događaji koje ste planirali proći glatko ovog mjeseca, zato ne očekujte nikakva iznenađenja.
Sredina aprila Vodoliji će pomoći u rješavanju specifičnih porodičnih problema. Ako se na početku mjeseca sav vaš fokus prebacio na posao, onda možete očekivati da ćete puno raditi. Vodolija u braku treba da obrati pažnju na svoj život. Ako dođe do sukoba u vezi sa situacijom u vašem domaćinstvu, onda ih treba što prije spriječiti eliminacijom samog uzroka. Svakako ne treba razvijati konfliktnu situaciju ili lično sve shvatati, a takođe ni mijenjati temu. Riješite sve odjednom i to će vam omogućiti da brzo popravite odnose i oslobodite vremena za lične potrebe. Sredinom mjeseca ćete sigurno biti iznenađeni finansijama, ali budite kreativni i pokažite maštu. Predstavnici vašeg znaka znaju kako to da urade bez obzira na sve što neko kaže. Predstavnicima Vodolije sam period će biti dobar, jer će sve oko vas biti jednostavno i jasno. Vjerovatno ćete morati napraviti važan izbor. Učinite to, a da se ne oslanjate na druge. Ovo je vaš život i na vama je da odlučite njegov smjer. Nemojte se distancirati od prijatelja, oni će vam pomoći u teškoj situaciji, iako je vjerovatnije da će oni vas pitati za savjet.
Kraj aprila će biti vrhunac drugog proljetnog mjeseca za Vodoliju. Ovdje je potrebno da jednako vrijeme posvetite sferi ličnih odnosa i posla. Kraj mjeseca je optimalan za trgovinske transakcije i finansije. Ali, o svemu razmislite do najsitnijih detalja i ne ostavljajte mjesta slučajnostima. U razgovorima sa kolegama branite svoju poziciju sve dok je ne ostvarite. Ali, ako shvatite da griješite, nemojte se ustručavati da se izvinite i ispravite situaciju što je prije moguće. Budite fleksibilni, a to se odnosi i na Vodoliju koja je vlasnik biznisa. Fleksibilnost će biti potrebna u razgovoru sa poslovnim partnerima, ali sa konkurencijom morate biti što radikalniji i djelovati bez odlaganja. Na ljubavnom frontu pokušajte da budete samostalni i ne donosite isključive odluke. Sve radite zajednički i to će vam pomoći da izbjegnete mnoge probleme. Zvijezde preporučuju da krajem aprila dobro pogledate svoje najbliže okruženje.