Mjesečni horoskop za Vagu za juni 2019. godine

Juni 2019. godine za Vagu će biti uspješan period, posebno u pogledu ljubavi. Tokom prvog mjeseca ljeta Vaga će biti u mogućnosti da uspješno iskoristi svoj kapital i bukvalno promijeni svijet. Te promjene mogu biti lokalne – važne vama i vašoj okolini. Što više vremena provedite sa voljenim osobama i pustite da radni front pređe u pozadinu, iako bi oni koji imaju vlastiti biznis trebali posebnu pažnju obratiti na izglede koji se otvaraju pred njima. Male su šanse da ćete naići na nepremostive prepreke. Pravovremena odluka će omogućiti povećanje prihoda u obliku stabilnog progresivnog trenda.
Prvih deset dana juna Vaga će imati čitav niz mogućnosti, a skoro sve će se ticati onih kojima je stalo do vas. Sa tačke gledišta slobodne Vage početak mjeseca će biti zanimljiv, ali tome ne treba posvećivati previše pažnje. Bolje je odmah identifikovati određeni cilj. Porodična Vaga će riješiti dugotrajne sukobe. Ako smatrate da se situacija zagrijeva, menojte je odvoditi u otvoreni sukob, jer će u suprotnom rezultat biti suprotan od vaših očekivanja. Ovaj period nije naročito dobar za finansijska ulaganja, ali kupovina može biti uspješna. Nemojte sami donositi odluke. Nemojte žuriti sa zaključivanjem važne transakcije na poslu; umjesto toga, prikupite više informacija i pažljivo ih analizirajte, tako da bude nemoguće napraviti grešku. Ako radite za kompaniju, budite uporni i nemojte da trpite otvorenu kapricioznost. Imaćete dovoljno energije da svoju borbu dovedete do pobjedničkog finala.
Drugih deset dana juna će biti najdinamičniji period cijelog mjeseca. Učestvujte u svim događajima na koje ste pozvani. Budite svuda i radite sve, steknite što više poznanstava. Takođe bi bilo dobro osvježiti stare kontakte u prijateljskim susretima. To će otvoriti nove mogućnosti za vaše poslovanje. Oni koji rade za organizaciju sada mogu pronaći alternativni ili dodatni prihod, ali će morati postupati drugačije nego ranije. Što budete originalniji, to ćete biti uspješniji. Na polju ljubavi preuzmite inicijativu da dobijete ono što vaše srce želi. Ovo je sjajan period za iznenađenja. Ne zaboravite da budete objektivni i ne dozvolite da vas preuzmu sumnje zasnovane samo na indirektnim činjenicama.
Trećih deset dana juna će biti zanimljiv period u kojem ćete imati želje koje će zahtijevati momentalno zadovoljstvo. Ništa od toga nije povezano sa tjelesnim zadovoljstvima; naprotiv, ovo će se ticati usavršavanja i duhovnosti. Ovaj period je optimalan za mnoge stvari, kao što je pobjeda u rizičnom poslu ili uspjeh sa dobro osmišljenim i velikim investicijama. Međutim, budite oprezni, jer uticaj planetarnih aspekata garantuje uspješne mogućnosti ili u jačanju vašeg odnosa ili pružanju snažnog podsticaja za kretanje u novom pravcu. Ne vjerujte ljudima koje ne poznajete dobro, čak i ako se čini da imaju mudre savjete. Kraj mjeseca je dobar za meditaciju i druge slične prakse. Fizička aktivnost će takođe dostići vrhunac, posebno za Vagu koja se bavi atletikom.