Mjesečni horoskop za Vagu za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Vagu će biti posebno uspješan u smislu karijere. Kao rezultat toga, biće novih poznanstava i značajnih događaja koje ne smijete propustiti. Period je dobar za pokretanje i razvoj biznisa, ali samo sa poslovnim partnerima – a ne solo. Što se tiče ličnih odnosa, moguća je pojava jedinstvenih situacija. Ostanite vjerni sebi i fokusirajte se na prezentovano iskustvo.
Prvih deset dana jula Vagi će donijeti nešto novo. Trenutak će uključivati ljubavni i front karijere, pa obratite pažnju. Nemojte zanemarivati tuđa mišljenja, već donosite vlastite odluke. Ovo je posebno važno za one koji imaju svoj biznis. Početak mjeseca je odličan za sklapanje velikih ugovora, ali nemojte žuriti sa ulaganjima. Prikupite više informacija prije nego što bilo šta uradite. Ako radite za organizaciju, procijenite izglede za donošenje ispravnih zaključaka. Nemojte se plašiti da tražite savjet. Ako sve uradite kako treba, imaćete priliku značajno povećati zaradu ili ostvariti novu poziciju u budućnosti. Što se tiče ličnih odnosa, fokusirajte se na razlikovanje stvarnih problema od jednostavnih poznatih problema.
Drugih deset dana jula će dati snažan zalet životnom pokretu Vage i to se mora iskoristiti. Ako u sebi osjećate dovoljno snage, preuzmite rizik i djelujte spontano, ali uvijek imajte rezervni plan. Ovo se posebno odnosi na poslovanje. Ovdje će Vaga koja radi za organizaciju dobiti jedinstvenu priliku, ali je neće nužno iskoristiti. Teško je reći sa čime će ovo biti povezano, ali uzmite vremena i zapamtite: ovo je dobra šansa, ali nije jedina. Okrenite se tehničkoj strani dešavanja i, ako je potrebno, brzo poboljšajte svoje vještine. Ako imate vlastiti biznis, treba da se fokusirate na trendove postavljene na početku mjeseca. Porodična Vaga treba da se čuva spontanih odnosa, ali oni koji nisu u vezi treba da budu otvoreni za nove odnose.
Trećih deset dana jula će biti najnestabilniji period, iako će ovi dani zapravo biti najproduktivniji. Potrudite se da ne pretjerujete. Što se tiče posla, ako imate vlastiti biznis, koristite efikasnost i takt. Nemojte se nikoga otarasiti, ali ni ne žurite sa novim savezima; obratite pažnju na takmičare, jer će vam njihovo ponašanje pokazati korak dalje. Ako nemate biznis, onda razmislite o njegovom pokretanju. Vrlo je moguće da će poneka Vaga odlučiti da sve radikalno promijeni; na primjer da napusti svoje odjeljenje ili čak i trenutni posao. Sada je vrijeme da to učinite, jer će vaša tolerancija na stres i zdravlje biti u najboljem stanju. Porodičnu Vagu očekuje proslava. Budite strpljivi, ali govorite istinu. Period je odličan za finansijska ulaganja, lični napredak i senzualne potrage.