Mjesečni horoskop za Vagu za februar 2019. godine

Februar 2019. godine će biti ispunjen važnim otkrićima i značajnim promjenama za Vagu. Mars, koji potiskuje vaše kreativne impulse, povezaće se sa Erisom, vladarom Vage, koji će opet određivati visinu stope događanja i pozitivne karakteristike mjeseca. Izbjegavajte globalne odluke i fokusirajte se na lokalne probleme. Ovo je odličan trenutak da se pravilno pozabavite svojim finansijama. Najbolje je da svu imovinu prenesete iz statičnog u dinamično stanje. Moraćete raditi na povećanju prihoda, ali okolnosti će biti na vašoj strani; ne ustručavajte se da iskoristite šansu za dobru priliku. Vjerovatno će doći do značajnih promjena u vašem ljubavnom životu, čak i ako ste u dugoročnoj vezi i niste planirali ništa mijenjati. Ne brinite – sve će ići u vašu korist, iako to u početku nećete razumjeti.

Početak februara že biti najnepredvidljiviji period, ali niko od vas neće tražiti duboke uvide. Ako sve prođe dobro, onda neće biti potrebe da se postavljaju dodatna pitanja. Neke Vage očekuje unapređenje, druge očekuju susreti koji mijenjaju život, a neke će se konačno moći opustiti. Početak mjeseca će biti jedinstven za svakog pojedinca. Iskusićete povećanu pažnju suprotnog pola. Oni koji nisu u romantičnim vezama mogu i treba da iskoriste ovaj trend. Što se tiče finansija, ovaj period je pogodniji za planiranje nego za akciju. Ovo je uopšteno povoljan period za one koji su vlasnici biznisa. Nemojte žuriti i jednostavno ignorišite one koji vas pokušaju požurivati.

Sredina februara će biti mnogo zanimljivija; ovdje ćete morati brzo da reagujete. Ne trošite energiju uzalud; umjesto toga, skupite snagu i krenite u pobjede. Moguće su promjene na poslu, ali male su šanse da će se ticati vas, zato se fokusirajte na trenutne zadatke. Uzmite u obzir činjenicu da se uskoro sve može ponovo promijeniti i to mnogo drastičnije. Zato nemojte ništa planirati mjesecima unaprijed i ograničite se na dvije ili tri sedmice, tako da vam bude lakše da se po potrebi prilagodite. Tokom ovog vremena najbolje je da vrijedno radite. Pitajte prijatelje za pomoć u ljubavnim odnosima i svemu drugom, ali ne u poslu. Sredinom mjeseca od vas će se tražiti da donesete važnu odluku vezanu za dobru priliku.

Kraj februara će donijeti Vagi još značajnija događanja. Ovo je dobar period za planiranje vjenčanja, trudnoće ili selidbe. Pažljivo razmotrite svoja osjećanja i više puta odmjerite prednosti i mane. Sada je vrijeme da se fokusirate na lična pitanja, a ne na profesionalna. Koristite logiku, a ne osjećaje, kada donosite odluke. Sudbina vam daje mogućnost da napravite korak u pravom smjeru, samo ostanite vjerni sebi i ne ustručavajte se preuzeti kontrolu nad svojim životom.