Mjesečni horoskop za Strijelca za mart 2019. godine

Mart 2019. godine nastavlja da oduševljava Strijelca novim mogućnostima, jer Eris, aktivator ovog znaka, ostaje u punoj koherentnosti sa osovinom Sunca i Zemlje. Dodajte tome povoljnu lokaciju Mjeseca i rezultat su pozitivne okolnosti za lične i porodične odnose i prijateljstva. Sve u svemu, ovo nije dobar trenutak za finansijska ulaganja, iako će se okolnosti razlikovati. Sjetite se da imate vrlo specifične ciljeve i neka vam ne smetaju okolnosti koje se mijenjaju. Ako sumnjate u vlastite sposobnosti, sada je pravo vrijeme da razmotrite svoju poziciju; to će učvrstiti vaše poglede i otežati njihovo kasnije pomjeranje. Početak proljeća je dobar za biznis, ali se nemojte oslanjati na neprovjerene projekte; ponovite testove prije donošenja zaključaka; niko vas neće namjerno prevariti, ali postoji šansa za tehničku grešku, zato budite oprezni.
Početak marta će pomoći Strijelcu da pronađe svoju destinaciju. Vi ćete početi da vidite, čujete i razumijete više nego obično. Ako ste preduzetnik, ovo je odlična prilika da dogovorite sastanak sa poslovnim partnerima i potvrdite njihove namjere. Ne treba se bojati kardinalnih mjera; sve propuštene prilike će biti naknadno razmatrane. Ako radite u kompaniji, radite slobodnije, ali budite sigurni da ste izvršili zadatke. Vaš posao možda neće biti primjećen, ali vi ćete primjetiti nešto zanimljivo što će vam omogućiti da ostanete na radnom mjestu. Što se tiče ličnih odnosa, nemojte se bojati donošenja važnih odluka i ne prebacujte odgovornost na nekog drugog. Budite što nezavisniji – u krajnjoj liniji to će vam pomoći da uspijete.
Sredina marta će se malo razlikovati od početka. Sada će biti potrbno više napora, ali rezultati će biti mnogo veći. Nemojte donositi odluke u korist velikih investicionih projekata – pažljivo razmislite o ovim stvarima. Ne bojte se da ćete propustiti dobru pogodbu. Drugima sada trebate više nego što ste sami sebi potrebni, a na poslu ne treba da oklijevate da preuzmete odgovornost i diktirate. Samo budite sigurni da to radite nenametljivo. Sredinom marta članovi vaše porodice mogu računati na dobre vijesti, posebno kod onih koji su privremeno odvojeni od partnera. Budite oprezni, ali nemojte zanemariti znakove sudbine ili izgubiti pozitivan stav. Uspjećete, samo treba da se dobro pripremite. Strijelac koji nije opterećen ozbiljnom vezom ne treba ništa forsirati, jer je bolje da ostane u blizini kuće u ovom periodu.
Kraj marta će biti najpozitivniji trenutak za Strijelca. Mnoge od vaših starih ideja će biti realizovane. Čekaju vas neočekivana iznenađenja, najvjerovatnije od bliskih prijatelja. Ovo je odličan trenutak za putovanje, pa učinite to ako je moguće. Period je pogodan za kreativnost i samostalne odluke, tako da je ovo trenutak za razmišljanje o selidbi ili promjeni karijere. Nemojte zanemariti ono što već imate, ali težite ka više, ako osjećate takvu želju. Zatražite podršku onih koji su već u takvoj poziciji. Kraj marta je savršen za jačanje odnosa svih vrsta; sada ćete sa lakoćom otkrivati druge ljude, uključujući i one sa kojima se već znate, ali jednostavno niste ranije komunicirali. Dišite duboko i izbjegavajte da varate sebe.