Mjesečni horoskop za Strijelca za juni 2019. godine

Jun 2019. godine će biti prilično nestabilan period za Strijelca. Eris, vaš aktivator, i dalje će imati povoljan položaj, ali sada će mu se neočekivano pridružiti Merkur, koji obično ograničava vaše mogućnosti. Uspjeh je moguć u pogledu ličnog razvoja, ljubavi i finansijskih transakcija. Biće teško pronaći ritam tokom ovog zauzetog vremena, ali čim to uradite, sve će se drastično promijeniti na bolje. Obratite pažnju na sitnice, budite štedljivi i pomozite onima koji zatraže pomoć.
Prvih deset dana juna će biti najkontroverzniji period, ali se ne očekuju kritične situacije. Oni koji rade za organizaciju treba da se prihvate posla. Ako imate svoj biznis, ovo je dobar trenutak za uvođenje novih rješenja i efikasnu alokaciju resursa. Pažljivo pratite svoje podređene i ne odustajte od kontrole. Na ljubavnom polju Strijelac koji nije u vezi početkom mjeseca će moći da manevriše u okviru nekoliko dostupnih opcija. Pogledajte situaciju iz različitih uglova, ali ne trudite se da budete objektivni. Izbjegavajte ljude koji obmanjuju, inače ćete biti prevareni. Porodičnom Strijelcu se preporučuje da češće bude sam sa svojom srodnom dušom. Ovo je dobar period za jačanje veza, posebno ako ste u prošlosti imali razlike sa nekim ljudima.
Drugih deset dana juna aktivnost će se još više povećati u životu Strijelca. Nema potrebe za stvaranjem dugoročnih planova. Nemojte predugo razmišljati prije donošenja odluke; računaće se prvi utisci. Sjetite se kako ste se ponašali u ranijim situacijama; aktuelni problemi su samo odraz onoga što se već dogodilo. Ako imate sopstveni biznis, predstavite nešto novo i stalno tražite načine da dalje razvijate svoj brend. Strijelac koji nema svoj biznis može doživjeti promjenu u prioritetima. Zapravo ima više prilika nego što se čini na prvi pogled, pogotovo ako odlučite da budete aktivni. Što se tiče ličnih odnosa, pokušajte da se uglavnom fokusirate na sebe.
Trećih deset dana juna mogu biti izuzetno uspješni u smislu finansijskih beneficija. Mnogo zavisi od toga kako ste raspolagali finansijama u prethodnim fazama. Nastavite napredovati, ali fleksibilnije moristite svoje finansijske mogućnosti. Grubo rečeno, bolje je ulagati više manjih količina, nego jednu veliku. Unutar porodičnog ognjišta onima koje volite dajte više slobode, a ako imate bilo kakve sumnje prema svom partneru, ne oklijevajte da se pozabavite tim pitanjem.