Mjesečni horoskop za Strijelca za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Strijelca će biti netrivijalan period. Pitanja će se često rješavati neobičnim metodama, a sada će biti mnogo više mogućnosti. Očekujte zanimljive i značajne događaje koji će vam pomoći da povećate prihode. Na ljubavnom frontu Strijelca očekuje mnoštvo trenutaka u kojima će morati napraviti izbor sa minimalnim informacijama – slušajte svoje srce.
U prvih deset dana jula najbolje je obratiti pažnju na porodično ognjište i nove trendove u ličnim odnosima. Oni koji nisu u romantičnoj vezi imaće prednost u odnosu na konkurenciju. To znači da, ako je potrebno da se borite za svoju sreću, učinite to bez razmišljanja. Ozbiljne i sretne veze ovaj period će odnijeti na novi nivo. Ovo će biti sretan period, zato uživajte. Velike i iznenadne investicije će biti uspješne na poslu. Tokom ovog perioda najbolje je ne štedjeti novac i ne razmišljati o njemu. Ako imate vlastiti biznis, nemojte žuriti, a ako radite u timu, požurite, inače će neko drugi iskoristiti ovu priliku za uspjeh.
Drugih deset dana jula biće važni za Strijelca koji ima svoj biznis. Ovo je savršen trenutak za napredak, za spajanje svih postojećih problema i njihovo rješavanje jednim udarcem. Samo nemojte to raditi sami; sada se imate na koga osloniti, zato to iskoristite. U određenim trenucima činiće vam se da nemate stabilnost, ali ne razmišljajte o tome – to je neistina. U pogledu ličnih odnosa, naučite se prilagoditi različitim situacijama. Sredina mjeseca je odlična za unutrašnje promjene i biće najbolje da se te promjene dese pod uticajem vašeg partnera.
Trećih deset dana jula Strijelcu će biti dozvoljeno da se malo opusti. Ako imate vlastiti biznis, krajem mjeseca se prepustite odmoru, a dužnosti rasporedite između najkompetentnijih zaposlenika, ne brinući se previše ni za šta. Ako radite za neku organizaciju, onda nema potrebe da se dokazujete svom rukovodstvu. Sada zaista možete ostvariti novu poziciju ili na neki drugi način poboljšati svoje prihode, ali samo zahvaljujući svojim kvalitetima i profesionalizmu. U ličlnim odnosima se nemojte ograničavati konvencijama na koje ste navikli. Svijet je mnogo veći, a upoznavati ga u samoći nije najbolja ideja. Krajem mjeseca vjerovatno će doći do važnih događaja u krugu porodice.