Mjesečni horoskop za Strijelca za februar 2019. godine

Februar 2019. godine će biti stabilan period za Strijelca, ali ne nužno i pozitivan. Cijela godina će biti pozitivna, ali februaru će nedostajati jasnoća u zadacima i njihovim rješenjima. U februaru će doći do snažnog protoka vitalne energije i jasne vizije razvoja događaja. Ovo je velika prednost, jer ćete biti svjesniji trenutnih događaja; bićete brži i uspješniji. Ovo je dobar period za finansijska ulaganja.

Početkom februara bićete sigurni u svoje sposobnosti, a stoga ćete biti učinkovitiji. Na poslu preuzmite sve u svoje ruke. Pronađite najpovoljnije uslove i nemojte ostati na tome. Uprkos svim prednostima i dalje će vam koristiti tim; tražite mišljenje drugih. Možda ćete morati činiti ustupke. Ako nemate svoj biznis, sada je vrijeme da razmislite o tome da ga započnete, osim ako vam se sve ne sviđa onako kakvo jeste. Na početku mjeseca ima smisla preuzeti više posla kako bi materijalni bonus bio veći. Jedina smetnja zdravlju u ovom periodu uključuje saune koje treba zanemariti.

Sredina februara će biti još uspješnija, ali će se od vas zahtijevati da se ponovo fokusirate na lične odnose i da se ponašate direktno. Nemojte sakrivati svoja osjećanja, nemojte stajati po strani, a pogotovo ne ako ste isprovocirani. Situacija se može razvijati kako želite, ali ne žurite sa donošenjem odluke; sve će se garantovano promijeniti, vjerovatno više od jednog puta. Porodični Strijelac može iskusiti nesporazume između generacija. Ne brinite, ne odustajte i pokušajte promijeniti taktiku. Pripremite se za iznenađenja, ali znajte da će vam ishod odgovarati samo ako ne odlučite da zakopate glavu u pijesak, što će rezultirati negativnim ishodom. Što se tiče posla, sve će biti stabilno; nema potrebe za bilo kakvim pretjeranim ili velikim akcijama.

Kraj februara donosi neočekivan i kratak odmor. Uživajte u ovom potpunom opuštanju koliko god možete, nakon čega će uslijediti mnoštvo događaja. Ne zaboravite na voljene osobe, ne svađajte se sa njima, ne stavljajte svoje interese iznad interesa drugih. Ovo je dobar trenutak da počnete da idete na bazen ili u teretanu. Krajem mjeseca mogući su neočekivani događaji u vezi sa bliskim prijateljima. Ovo je dobar trenutak za velike troškove. Zapamtite da u ovako povoljnom periodu imate šansu da pobijedite bez obzira na uslove. Vaš napredak će se strahovito usporiti ako prestanete da vjerujete u sebe i budete sumnjali u svoje vrijednosti. Trudite se da više radite, a manje pričate tokom ovog mjeseca.