Mjesečni horoskop za Škorpiju za juni 2019. godine

Juni 2019. godine za Škorpiju će biti veoma različit od ostalih mjeseci u godini. Ovdje će Mars, vaš vladar, dijeliti dominantnu poziciju sa Uranom, koji je tradicionalno odgovoran za vašu prvoklasnost. Stoga će svaka poteškoća na koju naiđete ovog mjeseca imati lako rješenje. Saberite se i ne brinite zbog ničega; idite do željenog cilja sa visoko podignutom glavom. Radite na ličnom progresu. Vrijeme za razmišljanje je završeno. Vrijeme je da dobijete zakonsku nadoknadu i isplatu za svoj trud. Očekuju vas promjene na ljubavnom planu, ali sve će biti mirnije na poslu.
U prvih deset dana juna Škorpija će osjetiti da posao gubi na značaju i da lični odnosi dolaze u prvi plan. Ovo možda jeste istina, ali nemojte biti toliko lijeni da provedete malo vremena razmišljajući o situaciji. Gledajte i slušajte – sada vam treba što više informacija. Porodično orijentisana Škorpija može iskusiti sukobe povezane sa ljubomorom, ali neće biti teško nositi se sa njima. Škorpija koja nije u vezi suočiće se sa brojnim konfliktima, ali će svaki put završiti kao neosporni pobjednik. Ostanite svoji i nemojte zaboraviti svoje glavne prednosti: oštar um, racionalnu praktičnost i sposobnost da kontrolišete emocije. Ako radite za kompaniju, nemojte forsirati atmosferu; samo se opustite i ostavite sve kako jeste.
Drugih deset dana juna će biti posebno uspješni Škorpiji koja ima svoj biznis. Konkurenciju u saveznike iznenadite nečim originalnim, ali ne na štetu praktične strane problema. Dogovorite nešto poput masovnog sastanka sa zajedničkim razmišljanjem i dogovorom u vezi stvarnih zadataka. Ovo se odnosi i na menadžere svih nivoa. Oni koji rade za organizaciju sve će drugačije doživjeti. Vjerovatno ćete se suočiti sa nepravdom, iako ne nužno usmjerenoj prema vama. Borite se sa raspoloživim sredstvima i odbacite sve strahove, jer nećete biti sami. Zapamtite da vaša mala revolucija teži ka stvarnim ciljevima. Sredina juna je dobra za jačanje ličnih odnosa.
Trećih deset dana juna Škorpiji će biti omogućeno da izbalansira sve događaje i trendove. Ako imate svoj biznis, nemojte se zadržavati na poslu nakon radnog vremena – dom vas čeka. Ako nemate vlastiti biznis, sada je vrijeme da napravite korak u pravcu o kojem ste dugo sanjali. Sada riješite sva pitanja koja su vam razumljiva. Ovaj period će biti posebno uspješan onima koji nisu u vezi u situacijama sa jednostavnim rješenjima. Ne sumnjajte u sebi i smiješite se često. Važno je obratiti pažnju na fizičko stanje, jer ovaj period je dobar za liječenje i rehabilitaciju. Budite otvoreni prema starijoj generaciji, kojoj će vjerovatno trebati vaša pomoć, a za uzvrat ćete dobiti neprocjenjiv dar. U ovom završnom periodu juna nema neočekivanih događaja.