Mjesečni horoskop za Škorpiju za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Škorpiju će biti miran, ali nezaboravan period. Imaćete mnogo više slobode nego ranije – idite gdje želite i niko vas neće zaustavljati. Na poslu se ne očekuju velike promjene, ali se u vama može nešto promijeniti, što će biti važno za vašu buduću karijeru. Što se tiče ličnih odnosa, slobodna Škorpija će sigurno dobiti priliku da pronađe pravog prijatelja ili pravog i iskrenog ljubavnika.
Prvih deset dana jula pomoći će Škorpiji u područjima gdje je tradicionalno slaba. Ovo je individualni trenutak, zato se vodite okolnostima i ponašajte se onako kako vam odgovara. Porodična Škorpija tokom ovog vremena treba više da se odmara, bilo sama ili sa svojom srodnom dušom. Uopšteno govoreći, ovaj period je idealan za pomirenja i iskrene razgovore. Nemojte se sakrivati od odgovornosti i ponašajte se na pravi način, možda ne na način na koji ste navikli. Ako imate vlastiti biznis, postavite što veća očekivanja, ali postepeno težite ka tome. Podijelite glavne zadatke na nekoliko zasebnih elemenata i riješite ih jedan po jedan. Ako radite za organizaciju, uočite veliku sliku svega.
Drugih deset dana jula će biti najdinamičnija faza u mjesecu za Škorpiju, tako da, ako postoji takva želja, tokom tog vremena planirajte bilo kakve velike događaje. Nemojte zanemariti mogućnost da se vidite sa starim prijateljima, provodite više vremena na otvorenom i vodite računa o svom zdravlju, jer će vam sada imunitet biti na vrhuncu. Slobodna Škorpija treba da se osvrne ka starim drugovima za nove informacije. Sada se što češće vodite sopstvenim emocijama.
Trećih deset dana jula će biti važni iz nekoliko razloga. Oni koji rade za organizaciju imaće veliku priliku da povećaju svoju zaradu. Kako bi se to desilo, morate se dokazati. Ne gubite budnost i budite savršen zaposlenik. S druge strane, u nekim jedinstvenim situacijama, biće uspješna buntovna taktika – ponašajte se prema okolnostima. Oni koji imaju svoj biznis imaće priliku da ga prošire, ali u neočekivanom pravcu. Dobro razmislite prije donošenja konačnih odluka. Za slobodnu Škorpiju kraj mjeseca će biti posebno uspješan; ovdje vrijedi napraviti veliki korak bez straha od posljedica. Budite spremni na sve, ali očekujte najbolje. Članovi Škorpijine porodice će iskusiti romantiku i prijatna iznenađenja. Kraj mjeseca je dobar za velike akvizicije i važne životne odluke koje se tiču vas i vašeg romantičnog partnera.