Mjesečni horoskop za Škorpiju za 2018. godinu
Za Škorpiju, čiji patron je Mars, januar 2018. će biti produktivan mjesec, ali vjerovatno ne tako sjajan kao što ste planirali. Sa druge strane, u ovom pogledu gotovo sve zavisi od vas lično. Nemojte zanemarivati pomoć, ali se prvenstveno fokusirajte na svoje želje, samo uz ravnotežu između ova dva “vodiča” moći ćete da ostvarite najprofitabilniju poziciju. U cjelini, ovaj period će težiti ka izvjesnim promjenama, iako ne posebno značajnih, ipak važnih, posebno za one oko vas. Neki od vas će se odlučiti za drugačiju frizuru, dok će drugi konačno oživjeti svoje vječne snove o preseljenju. Nije baš vjerovatno da će se upravo sada početi materijalizovati veliki projekti, jer će ovo u velikoj mjeri biti vrijeme planiranja, a ne vrijeme implementacije. Ovo treba uzeti u obzir ako imate bilo kakve grandiozne planove. Zvijezde ne ukazuju na to da sada nešto neće ići kako treba, ali neššto kasnije bi sve moglo postati mnogo efikasnije i mnogo lakše za vas. Treba napomenuti da će se u trenutnoj fazi Škorpija vrlo često naći u konfrontaciji, kako sa drugim ljudima, tako i sa okolnostima. Međutim, neće biti ničega komplikovanog ili potencijalno opasnog u vezi sa ovim, to možete shvatiti čak i kao osobito (pa i prilično blago) očvršćivanje. Iskustvo koje sada steknete će biti posebno važno u budućnosti.

U oblasti rada i poslovanja, Škorpija će takođe težiti ka nekoj vrsti inovacija, čak i ako to nije naročito veliko. Oni koji nisu privatnici će osjećati da je apsolutno neophodno da nešto preduzmu sa svojim radnim mjestom. Ako postoji takva mogućnost, učinite značajna poboljšanja ili bar preuredite prostor, počistite i ostanite i nakon posla, ako je potrebno. Ako ne dođete sami do ovog zaključka, definitivno trebate poslušati savjet zvijezda, jer će stvarno pomoći. Što se tiče onih koji imaju sopstveni biznis, ne trebaju žuriti. U tom pogledu će čak biti i manjih metamorfoza i to bez vašeg aktivnog učešća, ali to svakako ne znači da trebate da odbacujete okolnosti ako vam se ne sviđaju. Nemojte se zbuniti, nije sve tako kategorično kao što vam je rečeno. Samo pokušajte nezavisno da shvatite situaciju, lakše je nego što izgleda. Naravno, moraćete da radite, možda čak i bukvalno da uprljate ruke, ali kako se kaže, bez truda nema dobitka. Zato budite smjeli, jer bi ovaj mjesec mogao postati period novih otkrića, prije svega unutar sebe. Ovo se ne odnosi samo na lične osobine, već i na talente koje niste ni znali da imate. Sa druge strane, akcija je daleko od toga da bude uvijek jedina ispravna opcija, ponekad skromna kreativnost može biti mnogo korisnija.

U januaru 2018. godine romantični front će se razvijati prema sopstvenim pravilima, ali to za Škorpiju ne bi trebalo da bude problem ni otkriće. Vjerovatno ste već došli do nekoliko važnih i fundamentalnih zaključaka. U trenutnoj fazi, takvi trendovi treba da imaju sopstveni razvoj, ali zapamtite da su svi ovi planovi i dalje daleko od završetka i ne trebate ništa okončavati ni precrtavati. Škorpija u braku bi trebala biti mudra i konzistentna. Ni pod kojim okolnostima ne biste trebali eskalirati konflikte kojih ste dio. Većina problema će vjerovatno doći spolja, a vaš zadatak će biti da ih predstavite članovima vašeg domaćinstva. Ako nečega nemate dovoljno i ne možete sami riješiti neku situaciju, iskoristite pomoć spolja. Ali pažljivo birajte svoje saveznike, uprkos činjenici da će ovo biti sjajan, dobar period, uvijek postoje loši ljudi, a ako samo jednom izgubite budnost, mogli biste završiti u slijepoj ulici. Škorpije koje trenutno nemaju partnera će morati napraviti važan izbor. Teško je reći sa čim će ovo biti povezano, ali će ovo biti jasno povezano sa vašim emocijama, jer ćete čak uticati na emotivno stanje drugih ljudi, u to možete biti sigurni. Nosićete značajnu odgovornost na svojim ramenima, a ovo je još jedan razlog zašto ne smijete izgubiti budnost.
Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.