Mjesečni horoskop za Ribe za mart 2019. godine

Mart 2019. godine će pomoći Ribama da odrede životne smjernice i odrediti njihovo ponašanje u potpuno novoj situaciji. Podržavaće vas Venera, vaš aktivator, a Jupiter, vladar vašeg znaka, biće odgovoran za promjenu dinamike. Na kraju će sve voditi do boljih rezultata, mada vam u početku sve može izgledati spontano i biti vam neshvatljivo. Pokušajte da ne razmišljate previše i da gledate svoja posla. Ovaj savjet je posebno važan za Ribe koje rade u velikim kompanijama. Male su šanse da ćete morati nešto drastično promijeniti na radnom mjestu, ali što se tiče dodatnih i alternativnih izvora prihoda, nećete biti ograničeni. Ako imate svoj biznis, nemojte zanemariti savjete koje dobijete. Što se tiče ličnih odnosa, vaš trud će biti trostruko nagrađen, ako se više potrudite i budete bolje postupali.
Početak marta Ribama će biti najteži period mjeseca. Ne brinite; bićete upoznati sa istorijom događaja koje budete iskusili. U stvari, mnogo toga će biti određeno vašim prošlim zaslugama, ali dogodiće se neka nepredvidiva nesreća. Što se tiče ličnog zdravlja, period ne nosi nikakve posebne rizike, zato što je češće moguće izađite u prirodu. Ovo se posebno odnosi na kancelarijske radnike i one koji rade od kuće. Posao će vam koristiti u ovom periodu, ali je važno da se ne preklapa sa porodičnom sferom; ako morate birati, izaberite porodicu, a ne posao. Imaćete priliku da povećate prihode, a tajnu uspjeha će vam otkriti vaši bliski prijatelji. Porodično orijentisane Ribe očekuje stabilnost na početku mjeseca.
Sredina marta će biti finansijski uspješna. Ako ste imali bilo kakva razmišljanja na ovu temu, onda je došlo vrijeme da reagujete u skladu s tim. Sredina mjeseca će biti posvećena usavršavanju u ličnim odnosima. Što se tiče vaše karijere, sve bi trebalo ostati stabilno. Ne brinite ako tokom ovog vremenskog perioda prestanete shvatati svog romantičnog partnera; ovo je privremena i čak neophodna faza odnosa i vi ćete kasnije shvatiti njenu punu vrijednost. Za sada, ipak, budite spremni na kompromis. Ovo je pravo vrijeme za odmor i opuštanje. Ribe koje imaju djecu posebnu pažnju treba da obrate na njihove hobije i budite spremni da prilagodite svoju odraslu perspektivu.
Kraj mjeseca će biti najtiši. Oko vas će biti još više događaja, ali više nećete lutati u mraku. Na kraju mjeseca ćete morati da donesete nekoliko važnih odluka. Jedna će se ticati vas lično; druga će uključivati vašu karijeru. Prepoznaćete trenutak kada dođe, a vaše odluke trebaju biti zasnovane na intuiciji, a ne na razumu. Više puta ćete se iskreno nasmijati. Desiće se važno otkriće koje će vam pomoći da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Očekuju vas vijesti od dalekih rođaka i značajni događaji u porodičnom krugu. Kraj marta će biti dobar period za riskantan korak. Sve dok znate da ne možete sami donijeti odluku, ne bi trebalo da imate nikakvih poteškoća.