Mjesečni horoskop za Ribe za juni 2019. godine

Juni 2019. godine će biti prilično uspješan period za Ribe u pogledu poslovnih i finansijskih dostignuća. Jupiter, vladar vašeg znaka, zauzeće povoljan položaj i uz podršku Merkura potpuno će potisnuti potencijalnu negativnost Ceresa. Ne planirajte nikakve važne događaje vezane za lične odnose i porodične proslave, ali ne brinite ako takvi planovi već postoje – neće biti nikakvih katastrofalnih situacija. Međutim, početkom i sredinom mjeseca pokušajte više vremena posvetiti svojim profesionalnim aktivnostima. U ljubavi će sve ispasti dobro.
Prvih deset dana juna su posebno uspješni Ribama na materijalnoj osnovi. Vjerovatno ćete ostvariti neočekivani profit. Potrudite se da analizirate situaciju i pokušajte je ponoviti za nastavak finansijskog uspjeha. Ovo nije najbolji period za štednju, ali je idealan za potrošnju. Razmislite o tome kakva kupovina vam je zaista potrebna i napravite je. Ako imate vlastiti biznis, nemojte se truditi da shvatite detalje onoga što se događa; mnogi događaji će ostati misterija, ali neće se desiti ništa strašno. Ako radite za organizaciju, nemojte žuriti sa donošenjem odluke. Od vas se neće očekivati sigurni koraci; to će vam omogućiti da ostvarite svoje planove. Na polju ljubavi sve će biti dovoljno mirno, samo budite oprezni sa neočekivanim gostima.
Drugih deset dana juna su najbolji za investicije i poboljšanja, pa ako imate vlastiti biznis, bez oklijevanja investirajte u modernizaciju proizvodnje. Pažljivo procijenite sve pravne aspekte situacije. Novi kontakti će vam pomoći da otkrijete fundamentalne mogućnosti. Sredina juna će biti okarakterisana sa nekoliko uspješnih situacija za Ribe koje rade za organizaciju. Imate energiju i dovoljno ste sposobni, iako vam mogu nedostajati kvalifikacije, a to je vaša greška. U porodičnom krugu budite diskretni i dajte primjer drugima. Ribe koje nisu u vezi će imati priliku da pronađu srodnu dušu, a porodične Ribe će se moći odmarati i uživati u druženju.
Trećih deset dana juna Ribama će pružiti jedinstvenu priliku. To će se vjerovatno odnositi na romantični događaj. Ali, ovdje nije nužno iskoristiti priliku. Vjerovatno već imate planove i nema ih potrebe mijenjati. Proslijedite ovakvu priliku rođacima ili prijateljima, budite velikodušni i iskreni – sve će vam se vratiti. Kraj mjeseca će posebno biti uspješan u pogledu obećavajućih mogućnosti, a ne romantičnih veza. Na poslu će biti prilika da implementirate svoje kreativne ideje za dodatni prihod.