Mjesečni horoskop za Ribe za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Ribe će biti prilično zanimljiv i neobičan period, iako će se ovog mjeseca nastaviti mnogi trendovi prethodnog perioda. Ponekad će energija biti toliko smanjena da može izgledati kao da uopšte ne postoji, ali to je samo određeni sporedni efekat na koji ne vrijedi obraćati pažnju. Učestvujte u svim događajima na koje ste pozvani, posebno od strane prijatelja i rodbine. Period je optimalan za odmor, ali je i dalje aktivan. Ribe sa sopstvenim biznisom mogu postići ono što žele, a oni koji rade za kompaniju biće primjećeni od strane menadžmenta. U porodičnom krugu nešto će se promijeniti i porodične Ribe očekuju prijatni trenuci. Kod slobodnih Riba sve će biti prilično stabilno, iako će biti novih poznanstava.
Prvih deset dana jula Ribama će pružiti ono što su dugo željele – slobodu u kombinaciji sa mogućnostima. Ali, ovdje je važno razumjeti jednu stvar: nije vam potrebno sve što želite. Ni sami sebe ne razumijete uvijek, a kamoli druge. Stoga, kada su u pitanju lični odnosi, ne požurujte ništa; dajte sebi vremena. Ako ste u nedoumici, ovo je izgovor da o svemu ponovo razmislite; spoljni savjet vam neće nauditi. Usamljene Ribe će se suočiti sa drugim zadacima i to treba da učine uz pomoć drugih. Ovo nije period za analizu samog sebe, zato se fokusirajte na stvarnost iz čisto materijalističkog ugla. Ne vjerujte onima koji vam se prečesto smiješe. Ako zastanete, osvrnite se na mlađu generaciju; na vaše sopstveno iznenađenje, nešto ćete naučiti od njih.
Drugih deset dana jula Ribama je posebno uspješan u smislu rješavanja finansijskih problema. Mnogo toga, ako ne i sve, sada će se nalaziti u finansijkoj sferi. Možete uspješno investirati pod određenim okolnostima, a neki će moći da troše novac, kako bi kasnije ostvarili mnogo više. Dodajte malo emocionalne impulsivnosti racionalizmu. Ribe nisu tipične, ali ponekad morate napraviti izuzetak zbog samih sebe. Na poslu će biti prilika da napredujete u karijeri. Ako nema raspoloživih perspektiva, onda sami odlučite da li ste zadovoljni onim što imate ili ako ima smisla da se sve drastično promijeni da bi se dostigle nove visine. Na ljubavnom frontu se kontrolišite, a ostatak će uslijediti.
Trećih deset dana jula će izgledati kao miran i pozitivan period. A ako ne bude problema sa pozitivnošću, onda će u pogledu dinamike događaja koji se odvijaju vaše mišljenje biti subjektivno. Poenta je u tome da ne treba previše tražiti od drugih. Na poslu vrijedi pomagati saveznicima, a u ličnim odnosima privremeno preuzeti nove odgovornosti. To će povećati vaš kredibilitet i otvoriti vam nove mogućnosti. Budite iskreni i taktični u svakoj situaciji – to će pomoći u spriječavanju mnogih sukoba. U posljednjem periodu jula Ribe definitivno češće treba da vjeruju ljudima, jer će to imati nevjerovatne posljedice.