Mjesečni horoskop za Ribe za april 2019. godine

April 2019. godine Ribama će donijeti mnoge dobre trenutke i na poslu i u ličnim odnosima. Jupiter i Venera, vladar i aktivator Riba, zauzeće povoljan položaj i biće ojačani solarnom energijom. To bi moglo biti povezano sa dobijanjem novog radnog mjesta. Ako se to dogodi, odmah uskočite u posao. Ispičaćete šta se dalje desilo. Ribe koje su na rukovodećim pozicijama ne treba da poduzimaju polovične mjere i jasno treba da kontrolišu sve procese oko sebe. Važno je da ne postanete prevelik kontrolor. U suprotnom, treba da postupate samouvjereno i da ignorišete one kojima je „ne“ glavni odgovor. Ribe koje su vlasnici biznisa moraće se suočiti sa neočekivanim promjenama. Ovo neće biti teško pripremiti ako preliminarno istražite teren za nove unije. Slobodne Ribe će jednostavno uživati u životu, a one sa partnerom očekuje važno otkriće.
Početak aprila Ribama će donijeti mnoga iznenađenja, ali među njima neće biti negativnih. Ako već imate plan, reagujte po njemu i ne osvrćite se na ono što rade drugi. Ako i dalje oblikujete svoju poslovnu strategiju, možete uspješno planirati nešto poput modernizacije proizvodnje ili kadrovske reforme u budućnosti. To bi moglo označavati fundamentalne trenutke na koje vjerovatno već dugo niste obraćali pažnju. Onima koji rade u organizaciji zvijezde će omogućiti da pronađu alternativni izvor prihoda. Ovo je uopšteno dobar trenutak za promjenu radnih aktivnosti i lako možete ovladati novom kvalifikacijom u kratkom vremenskom periodu. Ribe koje su u braku ili vezi će biti sretne, jer će vas neko iz unutrašnjeg kruga ugodno iznenaditi. Ako ste slobodni, onda ne treba da forsirate događaje. Ako ne znate šta da radite, samo sačekajte. Sve će se poboljšati bez vašeg učešća.
Sredina aprila će se neznatno razlikovati od početka mjeseca. Sveukupni uzbudljivi događaji će se smanjiti, ali njihova dubina i značaj za vaše buduće planove će se mnogo puta povećati. Moraćete postupati brzo i promišljeno, jasno analizirajući svaki korak koji poduzmete. Sredinom aprila treba da se suzdržite od zloupotrebe alkohola, a zaljubljenici u noćne klubove treba privremeno da zaborave svoje strasti. Tokom ovog perioda morate sebi posvetiti što više pažnje. U suprotnom se možete naći u nepredvidivoj situaciji. Slobodne Ribe generalno ne treba da napuštaju svoje planove, nego ih samo moraju prilagoditi. Nemojte sve shvatati lično i ne obraćajte previše pažnje na ljude koji očigledno neće donijeti nikakvu pozitivnost u vaš život. Bolje je da se okrenete onima pored sebe, jer će vam nešto reći. Ribe koje imaju partnera mogu doći do neočekivanih zaključaka i svakako ih trebaju podijeliti sa svojom drugom polovinom. Ovo je dobar trenutak da shvatite sebe i one do kojih vam je stalo.
Kraj aprila će biti značajan period za mnoge Ribe, jer će se na kraju mjeseca početi pojavljivati rezultati prethodno donešenih odluka. U ovom trenutku važno je da se ne zadržavate na prošlosti ni na budućnosti. Horoskop preporučuje da živite u sadašnjosti, bez fanatizma. To znači da, ako ste davno obećali brak svojoj srodnoj duši, pravi je trenutak da ispunite to obećanje! Na poslu okolnosti će odobravati samo pouzdane i ciljane korake koji su dosljedni. Poslije nekog vremena osvrnućete se i zapitati zašto to niste ranije učinili. Unutar porodice obratite pažnju na stariju generaciju. Teško je reći kome će trebati pomoć, vama ili članu porodice. Ali, sve će biti obostrano, a vi ćete pomoći jedni drugima ljubaznim riječima i mudrim savjetima. April će se završiti nizom pozitivnih događaja. U nekim ćete biti učesnik, a u drugima samo posmatrač. Uživajte u oba slučaja.