Mjesečni horoskop za Raka za mart 2019. godine

Mart 2019. godine biće period pun iznenađenja za Raka. Većina Rakove pažnje će se fokusirati na lične odnose, uključujući i one sa starim prijateljima i bliskom rodbinom. Prvi proljetni mjesec neće zahtijevati mnogo vašeg truda, iako će u određenim trenucima biti teško napraviti izbor. Tokom ovog perioda nemojte zanemariti ili napustiti svoje prijatelje i porodicu zbog ljudi koje ste upravo upoznali. Možete i dalje ići za svojim ambicijama, ali ne zaboravite na samokontrolu; ova jednostavna strategija će vam pomoći da izbjegnete poteškoće i propuštanje prilika, uključujući i one koje se tiču karijere. Zvijezde preporučuju da ovog mjeseca češće idete negdje gdje je gužva.
Prvi dio marta Raku će dati priliku da trajno ispravi svoju usamljenost. Ali zapamtite, treba da budete strpljivi – sve će se desiti samo od sebe. Iako se možda ne slažete u potpunosti, ponekad je dobro odražavati samopouzdanje koje možda zapravo nemate. Ovakvi mali trikovi ponekad će vam dozvoliti da napravite posljednji korak ka naizgled nedostižnim ciljevima. Posebnu pažnju obratite na sve što se tiče karijere, posebno ako ste vlasnik biznisa. Ne sumnjajte u sebe, već možda preispitajte svoje zaposlene; ovo je dobar trenutak za organizovanje neočekivanih inspekcija i eventualno rješavanje kadrovskog pitanja. Unutar porodičnog okruženja budite nježni i nastojte da se prepustite tokovima što je češće moguće.
Sredina marta će se razlikovati od početka mjeseca u tome što ćete morati da budete pažljiviji sa riječima koje koristite. Držite uši u velikoj pripravnosti, ali nemojte žuriti sa djeljenjem stečenih informacija. Ako informacije uključuju poslovne odluke, onda se konsultujte sa onima kojima najviše vjerujete. Sredina mjeseca će biti uspješno vrijeme za parove koji su odlučili da primjene neko zajedničko rješenje velikih razmjera. Ovo je takođe dobar trenutak za kupovinu i registraciju zemljišta. Ako postoji sukob u krugu porodice, kontaktirajte stariju generaciju za savjet. Budite ljubazni i popustljivi, ali zapamtite da je odobravanje oposta znak snage. Prilagodite se situacijama koje ne možete promijeniti. Nije uopšte neophodno da imate koristi od svih okolnosti koje su se pojavile – neko će vam reći koliko je lako uživati u onome što se događa.
Kraj marta, pod uticajem planetarnih aspekata, Raku će pomoći da mnogo toga shvati, a posebno sebe. Ali, nemojte previše razmišljati ili se previše upuštati u analizu; ova nova shvatanja će se desiti sama od sebe, bez vaše aktivne pažnje. Vodite svoju srodnu dušu u restorane i bioskop, šetajte sa prijateljima, lutajte šumom. Krajem mjeseca, kao i na početku, visoka je vjerovatnoća sudbonosnog susreta, zato se više osmjehujte i slobodno napravite korak naprijed. Kraj marta nije najbolje vrijeme za pokretanje novog posla, ali ako radite u organizaciji, krajem mjeseca ćete vjerovatno obezbijediti finansijski bonus.