Mjesečni horoskop za Raka za 2018. godinu
U jaunuaru 2018. godine predstavnici horoskopskog znaka Raka će biti praćeni uspjehom, nema sumnje u to. Da biste osigurali da se okolnosti odjednom počnu razvijati prema vašim željama, jedina stvar koju trebate učiniti je da se potrudite. Važno je to što će planetarni vladar Raka, Mjesec, biti posebno jak u ovom trenutku i neće postojati planeta u solarnom sistemu koja će moći da uništi vaše planove. Sa druge strane, ne bi trebalo da jednostrano shvatite ovu situaciju: niko ne kaže da vaši nesporazumi neće moći da dovedu do loših posljedica. To se ipak može dogoditi! Ali, u cjelini, ovaj period će biti izuzetno uspješan za vas, a većina sukoba će se vrlo lako riješiti, a potencijalne mogućnosti će biti stvarne. Važna stvar ovdje je da ne sumnjate u svoju snagu. Ako je neophodno, trebalo bi da preispitate svoj pogled na svijet, jer će prvi mjesec ove godine biti vrlo povoljan za duhovne potrage, a mnogi znakovi će iskoristiti ovu priliku koja im se nudi. Nema ničega čudnog u tome što se svi problemi nisu riješili na licu mjesta, jer u ovome leži još jedna iznenađujuća prednost ove faze – vrijeme će biti na vašoj strani, pa razmišljajte onoliko dugo koliko vam je potrebno. Ne bi trebalo da dozvolite da vas vode drugi ljudi, bolje bi bilo da uzmete malo više vremena i sami se pozabavite s tim. Na kraju krajeva ovo neće biti najradikalniji period, već će više biti kao trening za nešto važno.

Što se tiče finansija, odmah se mora istaknuti da bi za vaš znak januar 2018. godine mogao biti prilično fundamentalan period. Bilo bi veoma dobro da nešto isplanirate. Nemojte razmišljati daleko unaprijed, razmišljajte o ovom trenutku, ali nemojte žuriti sa akcijom. Ovo je trenutak za sortiranje, a ne za prikupljanje! I dalje ćete nalaziti načine da primjenjujete svoje sposobnosti i mogućnosti, ali tako što ćete se riješiti svega što bi vas moglo lišiti profita. Onima koji imaju svoj biznis zvijezde savjetuju da često posvete pažnju svom emocionalnom stanju. Mjesec je na vašoj strani, a to znači da ne možete zanemariti svoja osjećanja u korist logičkih argumenata. Naprotiv, najispravniji trendovi će biti oni koji nisu vođeni najlogičnijim obećanjima. Važno je da se sjećate toga što želite na kraju da postignete. Ako nemate posao, možda nećete “blistati”, ali sve će se samo riješiti, bez vašeg ličnog uplitanja. Sa druge strane, ne biste se trebali na silu ograničavati, a ako želite da povećate zaradu, onda to kažite nadležnima, to sigurno neće pogoršati situaciju. Samo nemojte zaboraviti da gledate oko sebe, jer će u stvarnosti velika većina vaših kolega biti na vašoj strani. U kritičnom trenutku se može dogoditi da se oslonite na kamen koji je u stvari najslabija tačka čitave konstrukcije. U ovom trenutku se ne trebate fokusirati na eksplozivan razvoj svog poslovanja, ali će ovaj smjer sigurno imati pozitivan ishod.

U januaru 2018. godine, romantični front Raka će ležati duž oblasti koje se inače ne dotiče. Teško je biti određeniji, ali će najvjerovatnije predstavnici ovog znaka, koji se očigledno ne mogu nazvati uzornim porodičnim osobama, morati baviti isključivo porodičnim pitanjima. Što se tiče onih za koje je porodično okruženje u svakom pogledu njihova tvrđava i uporište mira, naći će se u situaciji u kojoj praktično neće morati biti kod kuće. To će biti kontroverzna situacija, ali će biti veoma važna iz perspektive ličnog napredovanja. Naučićete kako da prevaziđete poteškoće koje su vam uvijek izgledale fundamentalne. Ovo bi vas moglo dovesti do novih otkrića, uključujući i one senzualne prirode. Ne oklijevajte da kažete istinu drugim ljudima, čak i ako to nije najprihvatljivije. Ovo će biti dvosmislen period i pepriod laži, a čak će i rezervisanost sigurno ići u bilo čiju prednost, osim u vašu. Ovo će biti dobar period za one koji nisu u vezi, ako ne pronađu svoju srodnu dušu, doći će do toga da će razjasniti uslove i vlastite želje, a to je već pola riješenih teškoća. Oni koji su u braku mogu jednostavno uživati u životu, malo je vjerovatno da ćete imati bilo kakvih poteškoća sa kojima se nećete moći nositi. Važno je to da vas niko ne ometa, da se u potpunosti možete koncentrisati na ono što vas zanima. U kombinaciji sa gore navedenim uspjehom, ovaj period može postati zaista iznenađujući, tako da nemojte da propustite svoju šansu!
Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.