Mjesečni horoskop za Ovna za 2018. godinu
Za Ovna, prve četiri sedmice nove 2018. godine će biti izrazito osebujne. Ali, nemojte se plašiti ovakvih karakteristika, jer one neće uključivati negativne trendove, amo nešto jednostavno neće biti jasno i razumljivo na prvi pogled. U cjelini, ovdje će biti očigledna podrška Sunca, dok će Ovnov planetarni upravitelj Mars biti sa druge strane barikada, što bi vas u određenim trenucima moglo rastuživati. Ali, to digurno nije kritična situacija, samo ćete povremeno morati pažljivije pogledati oko sebe i to je ono mjesto gdje leže sve poteškoće. Važno je da će Ovan moći razumjeti i otkriti mnoge stvari. Posve je realno da bi januar bukvalno mogao biti prepun svih mogućih otkrića. Prvo, postoji velika vjerovatnoća otkrivanja vaših istinskih prijatelja i pravih neprijatelja (čak i potencijalnih). Maske će biti skinute i to na očekivane načine, ali nekoliko aspekata bi i dalje mogli biti ozbiljno iznenađujući za Ovna. Neko kome vjerujete bi mogao postati dugih prstiju, a neki ljudi prema kojima gajite sumnje bi se mogli ispostaviti kao dobre osobe! Takav dualizam je ponekad obeshrabrujući, ali Ovan će brzo shvatiti da mu to sve daje nove prednosti. Dakle, svaki razvoj će u konačnici dovesti do pozitivnog ishoda, barem kada je u pitanju znanje koje steknete i zaključci koje napravite. Predgovor je zaključen, kao što kažu.

Sa gledišta karijere, u januaru 2018. godine, Ovan će moći postaviti temelje, da tako kažemo. Teško je reći hoće li imati smisla računati na bilo šta u ovom trenutku, to jest, upravo sada se ne biste trebali previše uzbuđivati. Objektivan pogled sa dodirom romantike je sve što vam sada treba. Objektivnost će vam pomoći da ispravno procijenite rizike, a kap idealizma će dodati ambicije i motivacije vašim planovima. Kolege vas možda ne podržavaju u svemu, ali sada bi bilo dobro da se istaknete, jer će rezultat u cjelosti ovisiti o vama. Ako govorimo o osobi koja nema svoj privatni biznis, onda će za njih situacija dobiti neočekivan preokret. Sada bi bilo bolje da se suzdržite od naglih poteza, jer postoji šansa da ćete biti pogrešno shvaćeni, jer ste se pouzdavali u nekoga u koga očigledno niste trebali. Ovo neće rezultirati kritičnim krajem, ali ćete se složiti da je uvijek štetno kada se u nekoga razočarate. Iz tog razloga, ako imate ozbiljne progresivne planove, bilo bi bolje da ih ostavite za sljedeći mjesec. Sada će biti potrebno sve dva puta provjeriti i pažljivo pripremiti za snažan i siguran proboj. To je najvjerodostojnija strategija koja će slučajno biti diktirana okolnostima, tako da će u većini slučajeva Ovan intuitivno razumjeti kako treba djelovati. U cjelini, veoma je vjerovatno znatno povećanje profitabilnosti poslovanja i otvaranje novih perspektiva. Neki bi mogli razmišljati o promjeni posla i pri tom biti u pravu.

Ako se preciznije i detaljnije pozabavimo ljubavnim pitanjima, u tom smislu će januar biti pun najsjajnijih i nezaboravnih otkrića. Ne može se reći da će sva otkrića biti pozitivna i afirmisana, ali u svakom slučaju će biti više pozitivnih nego negativnih. Oni koji nisu u vezi mogu računati na promjenu trenutnog statusa, ali ne bi smjeli ništa požurivati. Djelujte lagano, dosljedno, nemojte se žuriti, čak i pogotovo ako vas neko progoni, to mora biti odmjerena i razmatrana odluka. Samo nemojte predugo razmišljati, jer osjećanja imaju svoje karakteristike. Uopšteno, osjećanja imaju mnogo osobina, ali u svakom slučaju ne biste trebali izvlačiti svoje privatne situacije. Oni u braku, koji su primjetili nekoliko ozbiljnih problema u porodičnom okruženju, sada ćeto moći brzo riješiti. Ne na način koji je samo za njih koristan, već za opšte dobro. Zvijezde savjetuju da slušate pažljivo ono što vam kažu voljene osobe! Riječi će sada imati posebnu moć, a ponekad, bez obzira na to koliko to izgledalo paradoksalno, riječi će biti važnije od bilo kakvih djela. Sada vjerovatno ne biste trebali imati afere na marginama i trebate ozbiljno shvatiti da li vam je to zaista potrebno. Ako je to ono što vam treba, onda ne razmišljajte već dejlujte, ali budite spremni da prihvatite posljedice. Ovo će biti dobar period za trudnoću, ali bilo bi bolje da malo pričekate prije promjene položaja planeta, ne zato što bi vam to bilo štetno, već pozicija zvijezda jednostavno nije najpovoljniji u tom smislu.
Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.