Mjesečni horoskop za Lava za mart 2019. godine

Mart 2019. godine će biti težak period za Lava zbog previše mogućnosti. Sunce nastavlja zauzimati dominantnu poziciju, ostaje aktivator ovog znaka i snabdijevaće vas neophodnom vitalnom energijom. Od vas će se tražiti kompromis, posebno u finansijskom smislu; moguće je neočekivano ulaganje značajnog iznosa i biće teško. Neće biti prave ili pogrešne opcije, ali možda će biti potrebna revizija pripremljene strategije. Budite spremni da obratite pažnju, ako radite u timu. Zvijezde preporučuju da ne žurite i ostanete u svom uobičajenom životnom ritmu. Nekima ovaj period može biti posebno živopisan i nezaboravan.
Početak marta Lavu će omogućiti da se dokaže na neočekivane načine. Neće biti dinamično, ali to nije negativna stvar. Budite na oprezu i krenite u akciju bez obzira na sve, ali budite sigurni da ste razmotrili nove okolnosti. Udružite se sa nekim ko će vam pomoći da lakše ostvarite ciljeve. Što se tiče karijere, izbjegavajte centar pažnje, ali svakako iskoristite priliku da povećate prihode, ako se ukaže, posebno ako postoji raspoloživa liderska pozicija. Ovo je dobar trenutak za planiranje poslovanja ili razmišljanje o promjeni posla, ali nemojte žuriti sa implementiranjem takvih ideja. Prvi dio marta je vrijeme za akumulaciju snage, prikupljanje resursa i precizno izračunavanje svih mogućih posljedica. Što više sada budete radili, vaš uspjeh će kasnije biti čarobniji.
Sredina mjeseca će biti aktivniji period od početka, ali opet postoji šansa za pretjerivanje; budite sigurni da se kontrolišete. Nemojte dozvoliti da zbog radoznalosti upadate u razne okolnosti. Ovo se odnosi i na lične odnose. Ne žurite sa zaključcima i budite oprezni, inače ćete upasti u tešku situaciju. Ostanite na istoj talasnoj dužini sa svojim prijateljima, ali znajte da je ponekad najbolje ostati kod kuće i opustiti se. Možda ćete naučiti nešto važno sredinom mjeseca, mada je vrlo vjerovatno da ćete to naučiti od nekoga drugog, zato nemojte ignorisati nova poznanstva. Ovo nije najbolji period za finansijska ulaganja, ali nemojte voljenima uskraćivati njihove male želje. Budite ljubazni i neka prevladaju vaši plemićki maniri. Porodično orijentisanom Lavu ovaj period je idealan za važne akvizicije; odluke treba donositi na osnovu rezultata dugotrajnih razgovora sa partnerom.
Krajem marta možda će vam biti potrebna indirektna podrška. To znači da ne morate tražiti pomoć, već je potrebno da je prihvatite, ako vam se ponudi. Ne odustajte od uobičajenih užitaka zbog nečeg kratkotrajnog; pokušajte da budete svjesni svojih osjećanja. U takvim situacijama zaista postoji smisao u promjeni nečega u sebi zbog druge osobe. Kraj mjeseca će biti senzualniji i dinamičniji. Neće biti vremena za gubljenje, ali potrudite se da imate najmanje osam sati dnevno sna tokom ovog perioda, kako biste izbjegli zdravstvene probleme. U drugim oblastima života važno je da se ne ograničavate. Posljednji period mjeseca je dobar za kreativnost, novi hobi ili neku vrstu lične promjene.