Mjesečni horoskop za Lava za juni 2019. godine

Juni 2019. godine za Lava će biti period izuzetne kreativnosti. Uprkos vašoj sklonosti da budete direktni, ova promjena pristupa vam neće biti značajno teška. Sunce, vaš glavni patron, i dalje će zauzimati povoljan položaj, ali Pluton, vaš aktivator će biti dodan Suncu i ojačan povoljnim položajem mjeseca. Kao rezultat toga, bukvalno ćete moći čitati svakoga iz svog okruženja. Sa jedne strane to će uzrokovati da ćete se morati družiti sa neprijatnim ljudima čije su vam nečistoće poznate. Ali ovi momenti će biti kratkotrajni; nema potrebe da žurite da uništavate ove lažne imidže, jer će sami to sebi učiniti. U profesionalnim aktivnostima uzmite vremena i pripazite na dobre prilike. U smislu ličnih odnosa ovo je dobar trenutak za brak i druge važne zajedničke odluke.
Prvih deset dana juna Lavu će pomoći da odredi životne smjernice. Neće biti onako kako vi želite, već ono čemu teže vaši voljeni. Odjednom ćete uvidjeti da njihove odluke često više utiču na vaš život nego vaše sopstvene. Zapamtite da je istinska snaga u znanju, zato se borite za to i promijenite svijet oko sebe. Na radnom frontu nemojte ništa požurivati; vašim saveznicima će trebati vremena da razmisle o vašim prijedlozima. Ako ste i sami u nedoumici, odustanite od svega – biće boljih prilika. Za one koji rade u organizaciji situacija će se uspješno razvijati u smislu potencijalnih mogućnosti. Ponašajte se oštro, čak i dramatično i ne ustručavajte se da postavite pitanje liderstvu kada ne razumijete njihove odluke. Na ljubavnom frontu trendovi su suprotni – nježnost će vam omogućiti da više postignete, a ne agresija. Takođe budite strpljivi sa svojim partnerom; on će vam reći kada je pravo vrijeme.
Drugih deset dana juna Lav će se morati fokusirati na zaradu. Ovo je dobar trenutak za jačanje pozicije vašeg poslovanja. Sve vrste nadogradnji su dobrodošle, ali je bolje ne mijenjati osoblje. Ovo je odličan period za poslovna putovanja i ugovore sa poslovnim partnerima koji su daleko od vas. Donosite odluke na osnovu svog instinkta. Pluton će vam dati moć da vidite i čujete mnogo više nego obično. Koncentrišite se i uradite ono što morate da biste uspjeli. Sada je vrijeme za investiranje i trošenje na veliku akviziciju.
Trećih deset dana juna će biti potpuno suprotni od prethodnih perioda. Lični odnosi će doći u prvi plan, a Lava koji nije u vezi ovdje očekuju beneficije. Imaćete izbora, a u nekim slučajevima može se dogoditi da pronađete svoju pravu ljubav. To je moguće zbog jedinstvene pozicije Mjeseca i njegove pozitivne energije. Ovo je idealan period za odmor i opuštanje u svakom pogledu. Što se tiče porodično orijentisanog Lava, imaćete jedinstvenu šansu da odnos prebacite na novi nivo.