Mjesečni horoskop za Lava za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Lava će biti period pun mogućnosti i prilika. Kada mu bude ponuđen izbor, neće biti pogrešne opcije. Period će biti prilično težak i kardinalan, ali su male šanse da ćete se morati mijenjati na neki fundamentalni način. Umjesto toga, u nekim situacijama biće neophodno da postupate na atipičan način i morate biti spremni za to. Period je dobar za intelektualni napredak i uspješne finansijske transakcije.
Prvih deset dana jula pomoći će Lavu u pravcu izbora prioriteta. Fokusirajte se na okolnosti i ne ustručavajte se pitati druge za savjet, jer je to samo savjet, a vi donosite konačnu odluku. Budite pažljivi prema novim prijateljima, ali se potrudite da učestvujete u svim korporativnim događajima, bez obzira na poziciju. Ako imate sopstveni biznis, pokušajte odrediti prioritete svog vremena. Ako radite za organizaciju, budite selektivni. Zapamtite da mnoge situacije imaju mnogo dublje implikacije nego što se čini na prvi pogled. Ovo se posebno odnosi na one koji nisu u vezi, koji će sada imati odličnu priliku da promijene sve u svom životu.
Drugih deset dana jula će biti posebno uspješni za porodičnog Lava. Sredina mjeseca obećava da će biti veoma romantičan period. Budite aktivni i potrudite se da uvijek preuzimate vodeću ulogu. Provodite što manje vremena kod kuće – sada je vrijeme za odmor. Dobra prilika da se napravi velika akvizicija sama će se predstaviti, zato držite oči otvorene. Što se tiče biznisa, sredina jula je pogodna za važne poslove. Ako ste zaposleni na nižem nivou, odmah procijenite svoju perspektivu. Preporučuje se da ozbiljno počnete razmišljati o promjenama, jer je sada dobar trenutak za odlučne akcije. Takođe je dobar trenutak da ostvarite kreativan plan. Ako niste sigurni, pitajte prijatelje za savjet – oni će vam pomoći.
Trećih deset dana jula Lava će usmjeriti u potpuno novom pravcu. To će se desiti bez obzira na vaše postupke, zato budite spremni. Ove pozitivne promjene će donijeti mnogo novih i zanimljivih stvari u vaš život. Budite sigurni da se krećete polako, iako je vrijeme na vašoj strani. Što se tiče ličnih odnosa, sve konflikte u porodičnom krugu riješite odmah. Što se tiče biznisa, sve će biti stabilno, bez predviđenih kritičnih situacija. Kraj mjeseca je dobar za finansijska ulaganja i usavršavanje. Ovo nije najbolji period za takmičenja, ali generalno gledano, sportisti različitih nivoa vještina mogu težiti ka napretku.