Mjesečni horoskop za Lava za februar 2019. godine

Februar 2019. godine će biti nevjerovatan period za Lava u kojem će se želje i prilike podudarati na svakom koraku. To ne znači da će sve doći lako, nego da neće biti napora tokom tog vremena i sve kompetentne i proračunate odluke će donijeti uspjeh. Što se tiče vaše karijere, moguća su velika dostignuća. Ako se već duže vrijeme smatrate samotnjakom, vrijeme je da promijenite navike i pridružite se grupi. Rad sa drugima će vam pomoći da poboljšate finansijsku situaciju. U nekim trenucima će biti potrebna direktnost, a u drugima snalažljivost. Nemojte sve računati istim mjernim jedinicama, jer nema konstantnih uslova; u ovom periodu će uspjeti najfleksibilniji pojedinci.

Početak februara će vam donijeti mnoge prilike. Dajte sebi vremena i sudbina će vam pružiti šansu da izmjerite svoje želje prema stvarnim okolnostima. Sve isplanirajte unaprijed. Početak februara je odličan za jačanje porodičnih veza kroz putovanja. Odredište i vrijeme nisu važni; može se raditi o vikendu ili sredini sedmice. Pokušajte se odreći rutine i učinite nešto nepredvidivo, posebno ako niste u vezi. Prvih deset dana mjeseca su odlični za početak vedre i dugotrajne priče. Samopouzdanje u kombinaciji sa prirodnom harizmom može učiniti čuda. Svakako se posavjetujte sa prijateljima. U tom smislu spoljna mišljenja mogu biti posebno važna.

Sredina februara će biti još senzualnija i emocionalnija. Posao će privremeno pasti u pozadinu, tako da, ako imate vlastiti biznis, najbolje je da povjerite rukovodstvo odgovornoj osobi za ovaj kratak period. Pokušajte uzeti neplanirani odmor i što manje vremena posvetite kancelariji; ali zapamtite, ovo su opšte preporuke i one se mogu značajno razlikovati. Sredina februara je sjajan period da se zanemare neke konvencije, ali nemojte zaboraviti na osnovna pravila sigurnosti. Ovaj period je veoma pogodan za skupe poklone i treba ih i davati i primati. Finansijska potrišnja i prihod će se povećati. Budite oprezni sa novim poznanicima. Zapamtite da povjerenje mora biti zarađeno.

Kraj februara će biti najmirniji period mjeseca. Ako radite u organizaciji, obratite pažnju na projekte niže klase. Možda je vrijeme da promijenite poziciju, ali prvo ćete morati da se dokažete. Teško je reći kako će to izgledati u praksi, ali biće teško propustiti priliku ako budete držali otvorene oči. Okolnosti vas više neće požurivati kako se bude približavao kraj mjeseca. Što se tiče ljubavi i romantike, očekujte siguran i sistematičan napredak, a vjerovatno ćete napredovati u svojim odnosima.