Mjesečni horoskop za Lava za 2018. godinu
Za horoskopski znak Lava, januar 2018. godine će biti prilično interesantan mjesec. Sada će Sunce, koje je pokrovitelj Lava, biti u moćnoj poziciji, a kao rezultat toga, oni koji su rođeni u povoljnom periodu, definitivno mogu ostvariti ono što žele u svim oblastima života. Međutim, tu ima nekoliko nijansi. Prvo, ne smijete računati na ničiju pomoć. To jest, praktično nije strogo određeno kako će se razvijati okolnosti, da li će se razvijati u vašu prednost ili ne, da li ćete vi ili vaši neprijatelji biti antagonizovani, jednostavno trebate pustiti da sve ide svojim tokom. Vjerovanje u sebe je jedini kriterijum uspjeha za vaš znak u trenutnoj fazi. Drugi aspekt toga je da postavite srce ispred svog razuma. Da, kod Lava obično sve funkcioniše obrnuto i on je sasvim zadovoljan s tim, ali šta treba učiniti, ako se Pluton, vaš planetarni progonitelj, povuče na neko vrijeme? Na sreću, to neće rezultirati očiglednom negativnošću, samo ćete morati ozbiljno preispitati svoju poziciju u životu. I sami ćete vrlo brzo shvatiti koliko je to važno za vas i vaše voljene. Do kraja mjeseca vrlo su male šanse da će vas išta iznenaditi, a ako se to ipak desi, to će biti prijatno iznenađenje i to zahvaljujući samo vašim ličnim naporima. Ovo će biti regularan i ne posebno dinamičan period i u tom pogledu ne bi trebalo da računate na projekte koji bi vam trebali donijeti trenutačni profit. Budite pažljivi, u ovom slučaju se vjerovatno radi o rizičnom poduhvatu. Budite nezavisni i individualni, nemojte žuriti pri donošenju važnih odluka i, ako je moguće, odložite konačnu odluku za narednu fazu. U svakom slučaju, imaćete vremena za razmišljanje.

Januar će biti prilično povoljan iz poslovne perspektive za Lava. Moguć je veći profit, ali nije garantovan. Stvar je u tome što će Lav u biznisu, zbog nepovoljnog položaja Merkura, imati nekoliko poteškoća. Ne može se reći da će to biti zaista kritične situacije, ali ipak, neće sve ići po planu. Morate biti spremni na činjenicu da će mnoge pozicije i planovi morati biti revidirani. Ali, ako ste pod pritiskom, ni pod kojim uslovima ne bi trebalo da odgovarate na osnovu sopstvenih ideja o tome šta bi se trebalo desiti. Vaš uspjeh je u vašim rukama i tako stvari stoje! Ako spoljna pomoć nije objektivno potrebna, odbijte je, bez kajanja, inače ćete sve upropastiti. Ako niste privatnik, uložite napore u izradu jasne i optimalne strategije koja će uzimati u obzir maksimalnu vjerovatnoću. Drugim riječima, trebalo bi da budete spremni za to, a onda ništa i niko neće ometati implementaciju vaše ideje. Ako ste odlučili da promijenite posao, još jednom o svemu razmislite. Ako postoji šansa za napredak u karijeri, nemojte da vas ometaju spoljašnji problemi, treba da budete fokusirani što je više moguće i onda će sve ispasti tačno onako kako treba (čak i ako se to razlikuje od onoga što ste prvobitno planirali). U cjelini, ovo će biti vrlo dobar period, čak i za one koji se iznenada odluče da izvrše radikalne promjene.

A sada, iz perspektive ličnih odnosa, neki osnovni aspekti je najbolje da se odlože za kasnije. To uopšte ne znači da u januaru morate biti apsolutno inertni. Naprotiv, djelujte, trudite se da neprekidno nešto radite, ali ništa ne požurujte. Ako vam se učini da se malo po malo približavate nečemu važnom, nemojte žuriti. Ovo će biti trenutak za lagane, nježne manevre. Sa agresivnim pristupom definitivno nećete ništa postići, ali, ako pokušate potražiti alternativni tok akcije – definitivno će iz toga izaći nešto dobro. U ovoj oblasti svog života bi bilo bolje da ne računate na bilo koga drugog. U tom pogledu ćete dobiti potpune informacije i sudbina vam može otkriti svoje planove za budućnost. Oni koji su u braku će se definitivno morati pozabaviti nekim važnim sukobima i puno toga će zavisiti od njihovog ponašanja u teškim situacijama. U trenutnoj fazi ćete moći da ostvarite položaj od autoriteta, mogli biste značajno poboljšati svoj status, ali sve ovo može da se desi samo ako se ne budete previše trudili za to. Da, to je paradoks,ali i dobro za većinu rođenih u ovom znaku. To znači da će januar 2018. godine raditi u vašu korist u svakom smislu! Nećete se suočavati sa situacijama koje bi vas mogle kočiti, nego ćete imati dovoljno mogućnosti da postanete bolji. Moraćete samo dobro raditi, bez oklijevanja da uprljate ruke.
Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.