Mjesečni horoskop za Jarca za juli 2019. godine

Juli 2019. godine za Jarca će biti umjereno dinamičan period, sa brzim taktičkim odlukama i periodima produženog odmora. Period je posebno dobar za odmaranje. Jarac koji ima sopstveni biznis odjednom će otkriti nekoliko opcija o tome kako da poboljša svoju poziciju. Na ljubavnom frontu Jarca očekuju nova poznanstva i jačanje postojećih odnosa.
Prvih deset dana jula Jarcu će donijeti drastične promjene. Ne žurite sa zauzimanjem odbrmabene pozicije; umjesto toga upoznajte se sa situacijom. Ne mijenjajte svoje planove zbog drugih ljudi. Imaćete mnogo prilika da napredujete u karijeri. Ako radite za kompaniju, opustite se i posegnite za dobrim prilikama. Slobodni Jarac treba držati oči širom otvorene, jer bukvalno bilo gdje možete sresti svoju srodnu dušu. Ako ste selektivni, prestanite biti i zaustavite se – budite otvoreni prema nečem novom.
Drugim deset dana jula Jarac će imati šansu da se drastično promijeni, ako je potrebno. Biće viška energije i negdje će se morati iskoristiti, zato djelujte. Ovaj period je pogodan za sportske i fizičke aktivnosti. Što se tiče ličnih odnosa, sredina mjeseca će biti najmirniji period, tako da je sada najbolje planirati odmor sa srodnom dušom. Ako nemate partnera, a u potrazi ste za njim, slušajte svoje srce i reagujte osjećajno u skladu sa svojim instinktima. Na poslu brzo reagujte i odmah odgovorite na najmanju promjenu.
Trećih deset dana jula za Jarca će biti uspješni u smislu brzog i usmjerenog razvoja. U ovom trenutku najbolje je prilagoditi se svim trenutnim trendovima i jasno definisati svoje prioritete. Na poslu Jarac može iznenaditi svoje kolege i menadžmentu dokazati nešto važno. Budite hrabri i smjeli. Ako imate vlastiti biznis, požurite sa investiranjem – ovaj period je dobar za investicije i širenje. Samo obratite pažnju na pravne aspekte; niko vas neće namjerno prevariti, ali su moguće netačnosti. Ako dođe do sukoba unutar porodice, odmah ga riješite. Jarac koji nije u ozbiljnoj vezi treba da bude strpljiviji, a porodični Jarac treba da uči od svoje bolje polovine. Krajem jula mnogi predstavnici ovog znaka će biti iznenađeni.