Mjesečni horoskop za Jarca za april 2019. godine

Pod uticajem planetarnih aspekata, april 2019. godine za Jarca će se ispostaviti kao izuzetno i pozitivno razdoblje.neke stvari će ostati nerazumljive, ali sigurno ćete biti sposobni da riješite važne zadatke. Riješićete obaveze sa kojima ste već upoznati, a i neke fundamentalno nove. Povoljna pozicija Marsa, vašeg aktivatora, biće ojačana pozitivnošću Marsa. Ovo će biti u koherentnosti sa crvenom planetom. Kao rezultat toga, ne forsirajte ništa što se tiče finansija. Moguće je da će na poslu doći do povećane aktivnosti, posebno Jarcu koji radi u kancelariji. Mjesec je dobar za donošenje važnih odluka, a moraćete nekoliko puta napraviti izbor. Moraćete se uklopiti u svoje odluke, jer će biti nemoguće drugačije. U ličnim odnosima treba da odložite važne odluke dok ne budete potpuno kontrolisali situaciju. Ako očekujete nova poznanstva, zvijezde vam savjetuju da ne poduzimate rizične korake bez podrške.
Početak aprila Jarcu će biti polazna tačka za mnoga pitanja. Obratiće vam se razni ljudi i tražiti od vas savjete. Vaša je stvar šta ćete nekome reći, ali ni u kom slučaju ne treba da odbacite ove zahtjeve. Budite aktivni na svim frontovima. Ako ste vlasnik biznisa, krenite sami u ofanzivu. Nemojte čekati pravi trenutak. Ako radite u kompaniji, potrudite se da pogodite dobar trenutak i izvršite pritisak na svoje rukovodstvo. Inače ćete samo sanjati o novoj poziciji i povećanju plate. U pogledu ličnih odnosa, Jarcu koji je u braku se savjetuje da ne požuruje partnera sa važnom odlukom. Možda bi bilo dobro da se udaljite od željenog cilja i razmislite da li je nešto apsolutno neophodno ili se samo radi o emocijama. Ovaj period će biti dobar, jer ćete imati priliku da promijenite svoje trenutno stanje.
Sredina aprila neće donijeti ništa novo u život Jarca, ali ćete sami sebe nečim iznenaditi. Okolnosti će uzrokovati da donesete niz odluka, a one vam se na prvi pogled mogu činiti beznačajnim. Ali, ne treba da zanemarujete sitnice. Obratite pažnju na skoro svaku riječ izgovorenu u vašoj blizini. Nema potrebe za fanatizmom, ali ne gubite oprez i budite svjesni onoga što se događa oko vas. Ojačaće se temelji odnosa koje ste postavili na početku mjeseca. Prošlo je vrijeme za razmišljanje i dolazi vrijeme za akciju. Budite oprezni sa finansijama. Postoji rizik da ćete ući u neuspješnu avanturu, ali, da biste to izbjegli, morate ostati oprezni. Češće se družite sa svojim prijateljima. Možda ćete otkriti da u njihovom društvu možete pronaći nekoga ko će igrati važnu ulogu u vašoj sudbini. U slobodno vrijeme se usavršavajte, ali samo ako su te aktivnosti fizičke prirode. Duhovne prakse je bolje rezervisati za neku drugu fazu života.
Kraj aprila će pomoći Jarcu da brzo riješi mnoga pitanja. Jednom riječju ili akcijom, odmah ćete biti spašeni od većine svojih problema. Slobodno se ponašajte kao sudija i vođa i dželat (figurativno). Mnogo toga će zavisiti od vaših postupaka, tako da ne bježite od svojih odgovornosti. Prihvatite ih i uradite ono što se traži od vas. Najveće aktivnosti vas očekuju krajem mjeseca. Tada ćete se morati prihvatiti posla. Ako radite u kompaniji, pogledajte priručnik. Ne ustručavajte se da tražite bolje radno mjesto, ako ste objektivno vrijedni toga. Ako vam nedostaju kvalifikacije, iskustvo ili vještina, moraćete sami odlučiti o tome. Ako ste vlasnik biznisa, ne preporučuju vam se velika ulaganja, ali sada je dobar trenutak da zaključite sporazume o saradnji. U ljubavnom životu budite blagi i uporni i nemojte zanemariti tuđa mišljenja. U zadnjem periodu aprila treba da više vremena provodite u porodičnom krugu. Tako ćete se odmoriti i steći snagu za nova dostignuća.