Mjesečni horoskop za Djevicu za juli 2019. godine

Djevici će u julu 2019. godine biti pružene brojne mogućnosti, ali ih ne treba sve iskoristiti. To ne znači da ćete biti prevareni, ali morate držati oči otvorene i biti oprezni. Na poslu budite skeptični prema novim kontaktima, ali ih nemojte eksplicitno i momentalno odbacivati. Na ljubavnom frontu žurba neće donijeti ništa dobro. Slobodna Djevica će imati priliku da doživi jedinstveno senzualno iskustvo, a ona koja ima partnra moći će riješiti konflikte jednom i zauvijek. Naravno, to će zahtijevati trud, ali ćete postići uspjeh o kojem nikad niste ni sanjali.
Prvih deset dana jula mnogi će imati priliku da se preorijentišu. U radnom smjeru razmotrite mogućnost promjene kvalifikacija ili pozicije kada odlučujete šta je najbolje za vas. Što se tiče ličnog biznisa, moraćete se direktno sukobiti sa konkurencijom. Ne brinite – vi ste jači. Ako radite za kompaniju, pronađite saveznike, jer će vam biti lakše uz podršku. Povećanje prihoda je zagarantovano, na ovaj ili onaj način. Oni koji nisu u vezi ne treba da se plaše sopstvenih osjećanja, ali oni sa porodicom će morati da prikupe svu svoju volju da donesu tešku odluku. Pokušajte da ne forsirate ništa.
Drugih deset dana jula potvrdiće da je Djevica u pravu. Ako odlučite da sami za sebe donesete odluku, učinite to pouzdano i bez sumnje. Unutar porodičnog ognjišta riješite sve sukobe redom kako se pojave. Ako imate vlastiti biznis, nemojte zanemariti savjete izvana i obratite pažnju na male stvari. To mogu biti tehničke sitnice ili nepažnja zaposlenih; u svakom slučaju, držite situaciju pod kontrolom. Oni koji rade za organizaciju mogu očekivati novu poziciju. Ako propustite šansu, ne brinite – kasnije će se ponovo pojaviti. Slobodnoj Djevici sredina mjeseca će biti prilično mirna, ali porodicu očekuje radosni i neočekivani događaj. Budite oprezni sa svojim željama.
Trećih deset dana jula za Djevicu će biti najdinamičniji period mjeseca. Važno je sve raditi na vrijeme. Krajem mjeseca postoji povećani rizik od pada u neku vrstu prevare ili povjerenja u nekoga ko nije pouzdan. Vaše oružje ne treba da bude sumnjičavost; naprotiv, vaše oružje treba da bude iskrenost. Približite se onima koji izazivaju sumnju; bolje ih upoznajte i riješite svoje brige. Na poslu je moguć povećan profit. Period je dobar za velike troškove. Kraj mjeseca je pogodan za brigu o svom zdravlju, ali ovo nije najbolji period za profesionalno takmičenje.