Mjesečni horoskop za Blizance za juni 2019. godine

U junu 2019. godine Blizanci će se morati dokazati na neki način. Imaćete dovoljno energije da iznesete bilo kakve planove, ali nema potrebe da ih požurujete. Zvijezde će vam pomoći sa okolnostima, gurati vas u pravom smjeru, nježno vam saopštiti koji način će biti brži i prikladniji, ali na kraju odluka je vaša. Što se tiče posla, ovaj mjesec će biti prilično dinamičan sa naizmjeničnim smjenjivanjem usporenja i aktivnih trenutaka. U ljubavi su moguće zanimljive situacije, praktična iznenađenja i zadovoljenje želja. Prvi mjesec ljeta je dobar period da obratite pažnju na svoje fizičko stanje. Sa druge strane, ovo nije period dobar za samokritiku i ispitivanje.
Prvih deset dana juna Blizancima će biti omogućeno da svijet oko sebe vide onakvim kakav zaista jeste. Vrijeme je da uklonite svoje ružičaste naočale i bolje je da to uradite prije, nego kasnije. Ako imate svoj biznis, onda se nemojte zadržavati na onome što ne funkcioniše; umjesto toga, potražite mjesto gdje bi vaš trud bio najkorisniji. Ako radite u organizaciji, budite oprezni i pokušajte se prilagoditi drugima; tako će biti lakše i donijeće vam više koristi u budućnosti. U oblasti ličnih odnosa može se desiti nešto neočekivano. Što se toga tiče, odmah donesite odluku, inače će problem i dalje postojati. Dobićete mir, a ako nešto krene naopako, zaustavite se i razmislite – moguće je da ste vi taj koji je pogriješio.
Drugih deset dana juna će biti još neobičniji period. Iz finansijske perspektive, ovaj period je i prosperitetan i neuspješan za finansijske transakcije. Ako ste sigurni i ne vidite prepreke, onda vas ništa ne može zaustaviti. Ako postoje sumnje i nedostaje vam povjerenja, bolje je odgoditi odluku. Unutar porodičnog ognjišta srećom će sve biti jednostavnije i očiglednije. Ovdje vas radnim danima očekuje relativni odmor, a vikendima se očekuje oluja emocija i događaja. Nemojte se distancirati od svojih voljenih. Ovo je dobar period za sportiste, jer će fizička forma dostići svoj vrhunac. Obratite pažnju na stare prijatelje – neki značajni događaji mogu biti povezani sa njima.
Trećih deset dana juna će biti najtiši za Blizance. Što se tiče posla, uradićete sve što je potrebno početkom i sredinom juna; sada je vrijeme da posmatrate ono što se dešava i, ako je potrebno, ispravite prethodno donijete odluke. Ne gurajte se u tuđe poslove, osim ako se ne tiču postizanja nečijih ciljeva. Ako radite za kompaniju, okupite bliske prijatelje i razgovarajte o svojoj budućnosti. U ovom okruženju može se roditi važna ideja. Što se tiče romantičnih veza, pokažite strpljenje i izbjegavajte ljubomoru bez razloga. Pokušajte da budete objektivni, u suprotnom vas očekuje dug period nesporazuma. Tokom ovog vremena ne gledajte predaleko u budućnost.