Mjesečni horoskop za Blizance za juli 2019. godine

Juli 2019. godine će biti pun važnih događaja, koji će od Blizanaca zahtijevati da djeluju dramatično. Ovo je period brzih, ali pravovremenih odluka. Ovo je vrijeme taktičkih prednosti i sposobnosti da se analiziraju situacije. Na sreću, Blizanci posjeduju prirodnu fleksibilnost i empatiju. Ovi kvaliteti će biti posebno važni za lične odnose, gdje vas očekuju događaji koji mijenjaju život. Ne izbjegavajte odgovornost i budite svjesni da je savjet voljenih osoba u vezi vaše karijere neophodan.
Prvih deset dana jula Blizancima će pomoći u rješavanju trenutnih pitanja. Sada je najbolje sve sporne situacije riješiti na licu mjesta. Ne trudite se planirati previše unaprijed. Ako se suočite sa situacijom u kojoj gubite sigurnost, povucite se . Ako imate svoj biznis, možete se odlučiti na rizike, ali zapamtite da je najbolje voditi se privatnim trendovima. Ako radite za organizaciju, vjerujte onim sistemima koji su se već više puta dokazali. Tokom ovog perioda generalno ćete se morati prilagoditi novim situacijama, a vaši trenutni prihodi će zavisiti od toga koliko se dobro prilagođavate. Na polju ljubavi sve će biti prirodno mirno. Ovdje će bilo kakvi događaji biti posljedica vaših postupaka i male su šanse da ćete bilo čime biti iznenađeni.
Međutim, drugih deset dana jula će sigurno iznenaditi Blizance. Ako imate partnera, pripremite se na ozbiljan razgovor. To može biti uzrokovano bilo čim, a vi ćete morati da reagujete u skladu sa okolnostima. Zapamtite: ispravna opcija je najlakša – budite iskreni prema svom partneru i prema sebi. Oni koji nisu u vezi moraće se odreći svojih načela. Neće biti lako, ali ćete postati snažniji. Na radnom frontu nemojte se plašiti promjena, posebno ako imate svoj biznis i smatrate da je neophodna modernizacija. Kadrovski aspekt sada ostaje u pozadini. Ako radite za organizaciju, novi kontakti će sada biti od najveće važnosti. Sada budite otvoreni i za izlaske, jer je to jedan od najpozitivnijih trendova ovog perioda.
Trećih deset dana jula može izgledati kao prilično neobičan period za Blizance. Sve će biti nekonzistentno. Oni koji imaju lični biznis treba da obezbijede rezervni plan, ako početni plan ne uspije. Ako radite za kompaniju, potrudite se da ne izgubite prisustvo duha i, ako je potrebno, pokažite svoju superiornost. Zapamtite da vas niko neće primjetiti ako samo obavljate svoj posao; sada možete povećati svoje prihode koristeći alternativne metode. Što se tiče ličnih odnosa, kraj mjeseca će biti romantičan, pa razmislite o svojoj senzualnosti i potrudite se da što više vremena provedete sa onima koji su vam dragi. Ne žurite naprijed; umjesto toga jasno naznačite svoje namjere. Ovo nije vrijeme za polovične mjere ili dvosmislene znakove.