Mjesečni horoskop za Blizance za februar 2019. godine

Februar 2019. godine Blizancima će donijeti snagu i društvenost u prvi plan. Ceres će zauzimati povoljan astrološki položaj i gotovo u potpunosti blokirati potencijalnu negativnost koja potiče od Erisa. Neće biti potrebe ni želje za oslanjanjem na buduće profitabilne projekte; umjesto toga potrebno je fokusirati se na zadatke koji obećavaju trenutnu korist. Ako ste zauzeti poslom, budite svjesni stvari koje se dešavaju oko vas, jer su informacije vaša glavna prednost. Ako nemate svoj biznis, ali ste već preduzeli korake ka njegovom stvaranju, februar je savršen za završetak procesa. Postoji mogućnost unapređenja za zaposlene pojedince. Porodično orijentisane Blizance očekuju prijatni rezultati.

Iako prvih deset dana februara neće biti najstabilniji za Blizance, to će biti zanimljiv i pozitivan period. U prvim danima mjeseca moguće su kardinalne promjene unutar porodice; nema razloga da budete aktivan učesnik događaja. Budite spremni da pomognete, ali samo u ekstremnim okolnostima. Ovo je dobar trenutak da se nađete sa dalekim rođacima, ali budite oprezni sa starim prijateljima koji se iznenada pojavljuju. Sa poslovnog stanovišta sve će biti prilično mirno; jasno ćete vidjeti cilj i krenuti ka njemu. Budite sigurni da ste izabrali najkraći put do uspjeha, čak i ako se čini da je opasan. Vremenski raspored može biti kritičan faktor.

Drugih deset dana februara pomoći će Blizancima da riješe probleme koji im već dugo predstavljaju kamen spoticanja. Suština ovih događaja nije bitna, ali je važno zapamtiti da iskoristite situacije koje se predstave. Sredinom mjeseca iskoristite sve resurse i skrivene rezerve potrebne za uspjeh. Što se tiče posla, možete iznenaditi i svoje saveznike i klevetnike, posebno one koji su na rukovodećem položaju. Ovo će biti važan korak za lični, a možda i profesionalni napredak. Ovaj period možda i nije najdirektniji kada je riječ o ličnim odnosima, ali najbolje je da se ne ograničavate, pogotovo ako pronađete nekoga ko je vrijedan truda. Samo zapamtite da idrugi moraju živjeti sa posljedicama vaših odluka.

Zadnjih deset dana februara očekujte niz otkrića različitih stupnjeva. Neke zanimljive situacije koje se dogode skoro odmah će se zaboraviti, ali ćete brzo shvatiti koliko su vam one promijenile život. Radite ono što ste navikli da radite; igrajte ulogu koju volite. Ovo nije loš trenutak za promjenu posla ili preusmjeravanje postojećeg. Nemojte zanemarivati mišljenje članova porodice; umjesto toga neka vam ona postanu zvijezda vodilja. Vjerujte onima sa kojima ste intimni i uvijek uzmite u obzir svoja osjećanja, čak i kada rješavate čisto logičke probleme. Ovo je odličan trenutak za spontane investicije i velike kupovine. Iskoristite kraj mjeseca da se pobrinete za svoje zdravlje, ako je potrebno. Nemojte gubiti vrijeme – uživajte u životu.