Mjesečni horoskop za Blizance za april 2019. godine

April 2019. godine Blizancima će biti važan i zanimljiv period. Ne treba da računate na divlju dinamiku događaja oko vas. Povoljan položaj Ceresa, aktivatora Blizanaca, biće ojačan dominacijom Mjeseca. Ovo garantuje relativan emocionalni mir tokom mjeseca. Sa druge strane, to ne znači da će ovaj mjesec ostati potpuno beznačajan. Budite oprezni i mirni tokom ovog usporenog vremena. Male su šanse da će vas neko požurivati. Ako se to dogodi, budite na oprezu. U aprilu je važno da što prije shvatite motive drugih ljudi. Ovo je ključ za pobjedu, bez obzira na kontekst vaše situacije. Zato se čuvajte svog temperamenta i pažljivo kažite šta želite. Ovaj period je dobar za sve što želite, ali ne smijete forsirati događaje.
Početak aprila Blizancima će biti zanimljiv za napredovanje ličnih odnosa. U karijeri vas očekuju jedinstvene situacije, ali ne brinite – vrlo dobro se znate atipično ponašati. Sve ćete brzo shvatiti. Ako ste vlasnik biznisa, nemojte zanemarivati mišljenje svojih zaposlenika ili žuriti sa zaključcima. Ovaj period je dobar za modernizaciju, ali ne treba bježati ni od spontanih investicija. Moguće su mnoge različite situacije, ali ostanite hladni, kako biste postigli ono što želite. Tokom ovog vremena možete čak nešto i naučiti od svoje konkurencije. Što se tiče porodičnih odnosa, nemojte čuvati novac od svojih voljenih. Možda će odjednom neko zatrebati nešto od vas i treba da se potrudite da im češće pomažete. Ovo je posebno važno za međugeneracijske odnose. Ali, dodatnu pažnju treba da posvetite svom ličnom odnosu u sljedećem dijelu mjeseca, kada će se aktivirati Mjesec.
Sredina aprila Blizancima će donijeti neke promjene. Ove promjene se možda neće činiti nevjerovatno značajne, ali vremenom ćete shvatiti da ste mogli napraviti veliku grešku, da niste odmah na njih obratili pažnju. Budite što iskreniji sa svojim problemima i nemojte zanemariti nijednu riječ o onome što vam govori vaša druga polovina. Ne treba sve smatrati smislenim, ali na kraju ćete i o sebi otkriti mnogo toga. Na vama je šta želite da uradite sa tim novim saznanjem. Sredina mjeseca je dobra za progresivne korake za početak veze, njenog razvoja, završetka ili prelaska na sljedeći nivo. Ako mislite da imate budućnost, onda učinite nešto! Čak i ako se to protivi sa mišljenjem drugih ljudi. Iako su ovo preliminarni stavovi, bilo bi lijepo kada biste poslušali. Zvijezde generalno preporučuju da budete dostupni i otvoreni za komunikaciju tokom ovog perioda. Nova poznanstva će dovesti do novih mogućnosti. Isto tako treba da izbjegavate nepotrebne troškove, osim ako se ne tiču vaših voljenih. Ne žurite sa važnim odlukama koje su vezane za vaš posao. Ako je ikako moguće, odložite pregovore i važne ugovore do kraja mjeseca.
Kraj aprila teško da će iznenaditi Blizance, iako će vam mnogo toga biti novo. Moguće su promjene na poslu, a ako imate viziju o ovim promjenama, potrudite se da postanete njihov inicijator. Ako nemate vremena da preuzmete tu dodatnu odgovornost, ne brinite. Nikad nije kasno za prilagođavanje okolnostima. Ako ste vlasnik biznisa, poslušajte svoje kolege i budite otvoreni novim trendovima. Međutim, ako ste negdje zaposleni, potrudite se da budete malo konzervativniji. U ovom trenutku vam ne treba dodatna glavobolja. Razvijajte uzajamnu pomoć sa saradnicima, jer će vam to ponekad pomoći da saznate nešto o ličnim stvarima, nešto što inače nikada ne biste imali priliku da otkrijete. Ako vam bude povjerena važna tajna, budite oprezni da je sigurno čuvate dok ne dođe pravi trenutak. Ovo je dobar period za velike kupovine i važne odluke koje se tiču vašeg porodičnog budžeta i uopšte porodičnog života. Svaki odnos se sada može ojačati kao potezom čarobnog štapića. Samo to stvarno treba da želite. Pripremite se na zadovoljstvo neočekivanog iznenađenja zadnjih dana u mjesecu. Uopšteno ostanite vjerni sebi i shvatite da je mnogo toga oko vas mnogo lakše nego što se čini.