Mjesečni horoskop za Bika za juli 2019. godine

U julu 2019. godine Bik će se naći u pozitivnoj, ali i dvosmislenoj situaciji. Imaćete dovoljno energije i mogućnosti, ali možda nećete imati motivacije. Ali, ako jasno znate u kojem pravcu idete, to onda za vas uopšte neće predstavljati problem. Apsolutna sloboda djelovanja će vam omogućiti da shvatite čak i najluđe ideje, a ako budete imali dovoljno samokontrole, moći ćete da postignete skoro sve. Što se tiče ličnih odnosa, ovaj period je idealan za one koji već dugo žele da pričaju o svojim osjećanjima, ali to još nisu učinili. Ovo je odličan trenutak za investicije i akvizicije, ali pokušajte da ove situacije ne vodite u krajnost.
Prvih deset dana jula Biku će donijeti mnogo pozitivnosti u odnosu na porodicu i prijatelje. Tokom ovog perioda poslovni ciljevi će prirodno pasti u pozadinu. Ali, ako imate vlastiti biznis i planirate važne događaje početkom jula, nemojte ih zapustiti. Ako radite za organizaciju, subjektivno procijenite situaciju. Ako na vašem trenutnom radnom mjestu postoje stvarni izgledi, krenite prema njima. Ako postoje prepreke koje se u sadašnjim uslovima ne mogu prevazići, onda sada treba da potražite alternativu, jer se niko neće miješati. Porodični Bik sada treba više pažnje obratiti na srodnu dušu, koja će sada pokušavati da shvati sebe. Izbjegavajte davanje savjeta, prije nego što se to od vas zatraži.
Drugih deset dana jula Biku će biti potrebno da donese odluke u kratkom roku. Ovo je najdinamičniji period cijelog mjeseca. Slobodni Bik sada će se morati potruditi da uspije, ali vi ćete sigurno uspjeti i biti sretni. Potrebno je samo da jasno razumijete šta želite. Bik koji je orijentisan ka porodici moraće uzeti u obzir ne samo svoje želje, već i želje ostalih. Za razvoj karijere biće neophodna prilagodljivost. Ako imate vlastiti biznis, budite sumnjičavi prema svim novim trendovima, posebno ako vas agresivno guraju prema promjenama; možda bi bilo dobro sve učiniti suprotno. Ako radite za organizaciju, radite više nego ikada, jer će to donijeti neočekivane rezultate. Ako odlučite da pokrenete sopstveni biznis ili promijenite specijalizaciju u ovom periodu, nastavite sa oprezom.
Trećih deset dana jula će biti najugodniji period mjeseca. Ovdje u potpunosti možete iskazati svoju strastvenu energiju i to na svim frontovima. Na poslu budite vjerni prethodno identifikovanim trendovima, čak i ako postoje faktori koji vas mogu zbuniti. Nemojte žuriti – nije sve onako kako izgleda. Što se tiče ličnih odnosa, težite ka iskrenosti, čak i ako nije uzvraćena. Ovo je dobar trenutak za ozbiljne, iako ne baš sasvim lične razgovore. Ako ste u pravu, uspjećete. Ako iznenada shvatite da niste bili u pravu, ne ustručavajte se da se izvinite. Juli će garantovano pomoći Biku da dostigne nove visine, ali ćete morati da se motivišete.