Mjesečni horoskop za Bika za april 2019. godine

April 2019. godine za Bika će biti pod povoljnim uticajem planetarnih aspekata, biće ispunjen senzualnim trenucima, živopisnim iskustvima i dostignućima u sferi ličnih odnosa. Ova orijentacija će pružiti povoljan položaj Mjesecu, koji je aktivator Bika. Odnosi sa ljudima sada će doći u prvi plan. Intimnost je važna, kao i mogućnost pronalaženja zajedničkih tema za razgovor i prilično nenametljivo ćete dobiti ono što želite od svog sagovornika. Najvažnije je da ne miješate lukavost sa duhovitošću i morate biti oprezni sa svim vrstama manipulacija sa jedne i druge strane. Slobodni Bik će vjerovatno dobiti šansu da poboljša svoju ličnu situaciju, a oni koji su stupili u novu vezu moći će da pređu na novi nivo. Ako sve učinite kako treba, možete dobiti neočekivane bonuse. Ne bi trebalo da zaboravite ni na svoju karijeru – iako se ne predviđa ništa posebno uzbudljivo da će se desiti u vašoj karijeri ovog mjeseca. Ako želite, možete ostvariti veću platu ili povećati profitabilnost svog poslovanja.
Početak aprila za Bika će biti najproduktivniji. Ako radite u kompaniji, početkom mjeseca razmislite o alternativnim izvorima prihoda. Vrlo je vjerovatno da ćete moći primjeniti maštovitu i rizičnu ideju. Horoskop preporučuje da budete pošteni, ali i kardinalni. Uprava mora jasno razumjeti vaše ambicije; a ako vam neko stane na put, zapamtite da ovo nije porodična zabava i da vam u stvarnosti nije potrebno njihovo učešće. Ne žurite sa upadanjem u finansijske rizike, ali tokom ovog vremena zaista možete ostvariti uspjeh sa investicijama. Obavezno obratite pažnju na svoju srodnu dušu. Njeno raspoloženje treba da bezuslovno uzmete u obzir, ako želite da vam bude prijatno u budućnosti. Nemojte donositi odluke zasnovane na trenutnim emocijama, nego držite se pod kontrolom. Očekuju vas radosni i uspješni trenuci. Češće se družite sa prijateljima, ali nemojte zaboraviti ni trenutke samoće.
Sredina aprila će biti posebno uspješna za slobodnog Bika. Postoji šansa da zauvijek promijenite svoj život. Ovo nužno ne vrijedi za Bika koji je u vezi, iako se ni ta mogućnost ne može isključiti. Zvijezde vam garantuju nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Moraćete se ponašati u skladu sa okolnostima i povezati se sa svojom prirodnom harizmom. Ne zaboravite da različiti ljudi imaju različita mišljenja. Najbolje što možete u bilo kojoj od obakvih situacija jeste da ostanete svoji. U porodičnim sporovima ne žurite u sukobe. Zaustavite svaki pokušaj svađe u svojoj vezi. Na poslu slijedite unaprijed određenu rutu i nemojte nikome dopustiti da vam uništi planove. Sredina mjeseca je dobra za opuštanje u prijatnom društvu. Krajem ovog perioda obratite pažnju na svoja osjećanja. Intuicija će vam reći šta treba da zaboravite i pomoći vam da brzo sve popravite.
Kraj aprila će biti još pozitivniji. Ovo će biti najtiši dio cijelog mjeseca. Nema potrebe da trčite za bilo kim i nema potrebe da stalno težite nečemu ili brinete zbog neuspjelih planova. Budite prilagodljivi! Zvijezde preporučuju da trajno promijenite svoje planove u zavisnosti od okolnosti, tako da je najbolje da ništa ne planirate daleko unaprijed. Mlađa generacija može osjećati čežnju za radosnim avanturama, a stariji Bik može očekivati ugodne vijesti iz daljine. Kraj mjeseca je dobar za brigu o sebi, a još je prikladniji za vitalne odluke koje će uticati na dobrobit vas i onih oko vas. Dakle, ako ste planirali veliku investiciju ili akviziciju, trebate se baciti na to. Ako već odavno planirate da se preselite ili napravite neke promjene unutar svoje porodice, trebalo bi da sprovedete ove odluke. Kraj aprila za Bika je siguran i iskren period, tako da mudro treba iskoristiti pružene prilike.