Mjesečni horoskop za Bika za 2018. godinu
Za horoskopski znak Bika, prvi mjesec 2018. godine će biti prilično zanimljiva, živopisna faza života. Sada će se vaše opšte stanje vrlo brzo promijeniti, tako da nećete odmah razumjeti u kom smjeru bi bilo logično nastaviti. Jedno je jasno, ne morate žuriti sa donošenjem radikalnih odluka. S druge strane, ovo će biti odlično vrijeme da se posvetite sebi. Na primjer, sada će oni Bikovi, koji se već dugo bore sa štetnim navikama, konačno moći da ih prevaziđu, jednom za sva vremena. Upravo to je razlog zbog čega biste se trebali koncentrisati i potruditi se, ako je došlo krajnje vrijeme za to. Trenutno Bikov primarni pokrovitelj, Mjesec, zauzima dobru poziciju, koja favorizuje hipotezu da se za ovaj znak sopstveni razvoj mora nalaziti ispred svega. Nažalost, Venera, uz podršku Urana, vam neće dozvoliti da se osjećate kao vladar pozicije. Međutim, da budemo iskreni, to ni neće biti potrebno, jer idealne okolnosti uvijek uzrokuju opreznost i sada morate držati otvorene oči. Malo je vjerovatno da će u ovoj fazi biti nekih važnih preuređenja, ali trebate biti spremni na bilo šta. Opet, počnite od sebe, a zatim pokušajte da utičete na nekog drugog ili da promijenite okolnosti u svoju korist. U trenutnoj fazi je važniji pravi smjer od intenziteta kojim se krećete.

Iz finansijske perspektive, januar 2018. godine će omogućiti Biku da organizuje mnoge stvari. Međutim, ono što je još važnije, moći ćete da napravite odgovarajući, dobro promišljen plan, koji će vam u budućnosti dati priliku da ostvarite povećanje profita ili pomjerite svoju produktivnost na viši nivo. Ako ste privatnik, potrudite se da kontrolišete svoje emocije. Uprkos činjenici da se ovaj period sa pravom može nazvati direktnim, senzualnim i svakim sličnim tome, ipak, kao što je već pomenuto, Venera sada neće biti na vašoj strani, a to znači da, ako kažete nešto pogrešno, to može rezultirati najnepredvidljivijim posljedicama. S druge strane, sigurno ne trebate da trpite nepravdu, posebno zato što sada imate sve što je potrebno za promjenu trenutnog stanja bilo čega. Kada su u pitanju oni koji nisu privatnici, oni će se osjećati mnogo slobodnije. Ali, isto tako će imati i manje prilika nego vlasnici preduzeća. Sada je važno da uložite napor da optimizujete bilo koji proces u kojem možete postići maksimum, a to se ne mora nužno nalaziti u vašem području nadležnosti. Naučite da razmišljate široko i apsolutno nezavisno, jer će vam to pomoći u bliskoj budućnosti. Veliki troškovi sada neće biti najbolji smjer akcije, bilo bi bolje da malo uštedite, posebno jer će se tokom vremena stvari koje kupite u ovoj fazi pokazati kao potpuno beskorisne za vas. Dakle, još jednom, nemojte žuriti i definitivno ćete ostvariti uspjeh.

Kada je riječ o stvarima lične prirode, januar 2018. godine će biti mnogo više specifičan i dinamičniji za Bika. Naravno, u odnosu na prethodne periode, očigledno je da će biti manje dešavanja u ovom pogledu, ali to će vam biti dovoljno, vjerujte. Vjerovatno ćete se morati pozabaviti sa nekoliko konceptulnih pitanja unutar svoje porodice. Vjerovatno se neće raditi o problemima koji se ne mogu riješiti, ali će definitivno biti složenih situacija, a ako se ne bude radilo o vama, o kome bi se onda moglo raditi? Sada ćete morati na sebe preuzeti odgovornost, ali ne brinite, greška neće dovesti do kritične situacije. Prihvatite te trenutke kao određeni test ili čak očvršćavanje, jer morate postati jači i naučiti se nositi sa problemima koji se ne tiču samo vas. Za one koji nisu u vezi, ovaj mjesec bi se mogao pokazati kao posebno važan u tom pogledu. Takvi ljudi će se vjerovatno upoznati sa stvarnom odgovornošću i moći ćete iz prve ruke osjetiti korespondenciju između izbora i posljedice izbora. Ali nemojte se plašiti, govorimo generalno o pozitivnoj situaciji. To jest, postoji šansa ne samo da ćete pronaći srodnu dušu, već i da ćete se boriti za njeno povjerenje i zaslužiti nešto što ste čekali cijelog života. Naravno, ne trebate biti naročito kategorični, naročito zato što računati na Veneru u nepovoljnom položaju za emocije možda neće biti vaša prednost u ovom trenutku. Ipak, kao i obično, izbor je na vama. Ovo će biti dobar period koji će vam pružiti mnogo mogućnosti da postanete bolji, zato pokušajte da ne propustite svoju šansu.
Objavi komentar

E-mail adresa ostaje anonimna. Polja sa zvjezdicom su obavezna.