Najprljavije tajne horoskopskih znakova

Zvijezde mogu odrediti vašu ličnost više nego što mislite. Vjerovatno imate mnogo više zajedničkog sa ostalima koji su rođeni u vašem znaku nego što bi mogli zamisliti. Zna li zodijak koja je vaša prljava mala tajna? Ove tajne mogu izgledati jedinstveno uz vaš karakter, ali one mogu i stajati na putu vašoj sreći, jer ih ne možete podijeliti onakve kakve jesu. Sigurno imate tamnu stranu gdje najgori dijelovi vas postoje u pozadini vaše svijesti. Nije pogrešno priznati ono sa čim se borite ili bar najneuglednije dijelove svog karaktera i to bi vam omogućilo spoznaju da niste jedini koji se bori sa teretom na srcu. Tajne su normalne i one vas ne definišu… ali, da li vam preuzimaju život? Zvijezde sigurno imaju odgovor za vas. Evo vaše prljave tajne na osnovu horoskopskog znaka.
Ovan

Imate problema sa ljubomorom.

Nikada to ne biste priznali najboljim prijateljima, ali oni vjerovatno već znaju, a kriju, činjenicu da imate problem sa ljubomorom. Ona je dio vaše ličnosti i bez obzira na to šta uradite da pokušate da je spriječite, ona će se pojaviti na površini. Tako je zahvaljujući kombinaciji vaših promjena raspoloženja i vaše nadahnute navike da gledate samo na sebe, ali ako drugi ne obraćaju pažnju na vas, vaše raspoloženje je uništeno i možete pokazati svoju najgoru stranu. To je vaša najprljavija tajna, jer bi vam mogla uništiti prijateljstva i sve druge odnose. Znate da to nije zdravo, ali nemate pojma kako da to kontrolišete. Vaša ljubomora je dovodila do nekih spornih odluka koje ne znate kako da opravdate, a da ne otkrijete prirodu svoje sitničavosti, tako da se vaši prijatelji ponekad pitaju da li ste zaista ludi ili ne. Ako su vaši prijatelji rođeni u drugim znakovima, možda neće imati razumijevanja, ako im ikad otkrijete istinu. Za sada je najsigurnije da skrivate ogromno zeleno čudovište – ljubomoru.

Bik

Imate predrasude.

Kada je riječ o politici, vaše rasprave sa drugim znakovima mogu biti prilično zagrijane. Već ste shvatili da ponekad, kada nekome kažete svoje mišljenje, on se naljuti, a možda su vas i par puta nazvali pristrasnim. Fokusirani ste na svoja mišljenja i odbijate kompromise, što može učiniti da dosta vaših stavova ponekad bude nepopoularno, ali vam nije žao zbog toga. Uvijek će prevladati vaša tvrdoglavost. To je vaša prljava mala tajna. Dok vaši prijatelji mogu sumnjati u vaše predrasude nakon određenih razgovora, vi znate da će vaša pouzdanost i predanost njima prevagati bilo šta drugo. Vaša mišljenja se ne uklapaju u status kvo. Samo jednostavno ne možete pobjeći od tih napornih misli o svijetu u kojem se ne slažu svi sa vama. Tvrdoglavom umu je teško da se odvoji od predrasuda koje su duboko ukorijenjene, a vi to znate.

Blizanci

Nervozni ste u krevetu.

Vi ste znak koji je predstavljen blizancima ili sa dvije osobe koje su fiksirane u jedno biće. Imaćete puno tajni tokom života, ali po prirodi ste neodlučni i nekonzistentni. Volite da flertujete i strastvena ste osoba, ali pritisak seksa na jednu noć se često može poigrati sa vašim živcima. Kada ste u vezi, malo ste nervozni, jer upoznajete nekoga, ali i dalje osjećate neodlučnost koja vas udaljava od kontrole. Ne želite da ljubavni čin bude potpuno besmislen. Vi ste nježna i draga duša, a ponekad vas ne može smiriti ni ako popijete par pića. Čak ni vaši najbliži prijatelji ne znaju za sve vaše flertove, tj. prljave male tajne.

Rak

Uvijek krijete svoja prava osjećanja.

Kada ste pod vladavinom mjeseca, vaše raspoloženje se obično mijenja sa plimom. Ova ćudljivost baš i nije dobra stvar, ali Rak je izuzetno komplikovan znak. Zato je prljava tajna Raka ta što uvijek krije svoja osjećanja, bilo da su u pitanju roditelji, prijatelj ili partner. Nikada niste direktni i po svaku cijenu izbjegavate sukobe. Iako ovo dovodi do toga da drugi žele biti u vašoj blizini, jer smatraju da niste skloni drami, to često nije tako u stvarnosti. Sakrivaćete svoj bijes dok ne proključa, nećete ništa reći kada vas neko povrijedi i često ćete žrtvovati svoja osjećanja za nekoga drugog. Ovo bi moglo zvučati plemenito, ali vas niko zapravo ne poznaje zato što krijete svoja istinska mišljenja. Lako zaboravite na sebe, a time i lako postanete nesretni, ali nikad niko ne bi pomislio na to. Vaša prljava tajna može da šteti vašim odnosima, tako da ćete nastaviti da je krijete kao i sve ostalo.
Lav

Užasno raspolažete novcem.

Vaš račun u banci je stalno u minusu. Šta imate da kažete na to? Lav ima afinitet prema skupim stvarima i jednostavno ih mora imati. Ne možete znati koliko ljudi zna istinu o vašoj prljavoj tajni, ali to definitivno nije nešto o čemu ćete pričati. Vaši prijatelji se pitaju zašto uvijek idete u kupovinu ili kako stalno imate toliko nove odjeće, ali štednja za budućnost stvarno nije vaš stil. Zaljubljeni ste u život, tako da opravdavate svoje troškove time što pokušavate da živite punim plućima. Svoju tajnu ćete možda otkriti samo drugom Lavu, jer je on možda jedini koji bi to stvarno razumio. Po prirodi ste hrabri, tako da nećete sebi priznati da imate problem. Jednostavno ne mislite da u tome ima nešto loše. Lav se svakako bori sa sujetom i zato je ovo vaša prljava mala tajna.

Djevica

Imate nerealne standarde.

Oprezni ste po prirodi, pedantni sa detaljima i previše analizirate i najmanje faktore u svakoj situaciji. U životu ništa ne prepuštate slučajnostima, ali, nažalost, to je i vaša najveća slabost: ne dajete sebi dovoljno prostora da zaista živite. Zbog toga su vaši standardni nerealni i preko svake mjere. Dobro je imati visoke standarde. To je prilično važno i nikada ih ne trebate spuštati. Ali, šta ako su toliko visoki da vas mogu povrijediti? Živjeti sa razočarenjem i svakodnevnim osjećajem neuspjeha je destruktivno i zato je to vaša najveća tajna. Bilo da su to odnosi, radne aspiracije ili bilo šta drugo, vi ćete uvijek pronaći nešto što možete kritikovati. Znate da ste previše kritični i prema sebi i prema drugima, ali to je suštinski dio onoga što jeste, a konstantna zabrinustost vas prilično definiše kao Djevicu. To vas boli i nanosi štetu vašim odnosima i zato je to vaša prljava mala tajna.

Vaga

Previše ste zavisni.

Kao vaga, znate šta volite, a šta ne volite. Potrebna vam je harmonija i mrzite konformizam. Ništa ne čini da vam krv proključa kao nepravda i nasilje, jer imate nježno srce. Međutim, postoji nešto što zvoni glasnije od ostalog: mrzite da budete sami. Osjećate kao da počinjete da se gasite kada nemate nikoga u blizini i tišina je često previše zaglušujuća za vas. Nije lako priznati da ne možete biti sami, a to je vaša prljava mala tajna. Strah od samoće vas čini previše zavisnim od drugih, uključujući vaše roditelje i prijatelje. Ako imate životnog partnera, bilo bi vam najdraže kada bi bio pored vas 24 sata dnevno. Znate da to nije ispravno, ali na spektru Vagine ličnosti, ovo je često problematična tema vašeg znaka. Ne možete protiv sebe.

Škorpija

Imate problema sa bijesom.

Niko ne čuva tajnu bolje od Škorpije, ali postoji dobar dio tajni koje imaju tendenciju da vladaju vašim životom. Ne vjerujete ljudima i možete biti veoma ljubomorni, što dovodi do vrtloga emocija koje ne možete uvijek kontrolisati. Postoje različiti načini ispoljavanja bijesa, bilo kroz slijepi bijes, sarkazam, patronizirajuće napomene ili čak kroz destrukciju, ali znate da definitivno imate neke probleme sa bijesom. Znate da se vaš bijes ponekad ne može kontrolisati. Možete pokušati da ga potisnete, ali uvijek vam se iskrade na jedan ili drugi način. Vaše smireno i hladno ponašanje i misterioznost u vama skreću druge sa vaše prljave male tajne i uvijek ćete iskriviti istinu, jer niko ne mrzi odavanje tajni kao Škorpija. Emocije doživljavate mnogo drugačije od drugih vodenih znakova, a to je možda razlog iz kojeg se vaš bijes ponekad ne može kontrolisati.
Strijelac

Tjerate druge ljude od sebe.

Vi ste lutalica zodijaka, ali znate da to ima svoju cijenu. Neustrašivo ste iskreni, ali ste i nestrpljivi, a ta kombinacija često čini da budete prilično netaktični i to neizbježno tjera ljude od vas. Zašto to radite? Bojite se ograničavanja ili da izgubite svoju slobodu, pa je to vjerovatno odbrambeni mmehanizam koji vas čuva od posvećenosti. Volite kada u vaš život uđu novi ljudi, ali vam je teško od njih sakrivati obični krajnji rezultat svih vaših odnosa. Da, ovo je možda istina koju vam nije lako priznati samom sebi. Vaš znak je nevjerovatno nezavisan, ali to ne znači da vam ta sklonost na kraju ne može nauditi. Ne želite otjerati nikoga od sebe, ali čini se da u svim vašim odnosima postoji tajmer. Nakon nekog vremena to će vas iscrpiti, a neizbježno se mora dogoditi.

Jarac

Vi ste sveznalica.

Imate osjećaj za odgovornost i praktičnost. Međutim, to je kod vas ponekad ekstremno. Vi niste djetinjasta sveznalica koja konstantno pokušava pokazati svoje znanje. ne. Vi se morate boriti sa željom da zabijate nos u tuđe poslove i dajete nezatražene savjete, jer vjerujete da imate odgovor za sve ljudske probleme. Možda ne griješite, ali vaš pristup je štetan za vaše odnose i zato je to vaša prljava mala tajna. Koliko dobro to kontrolišete zavisi od vaše samokontrole, koja je obično snažna kod Jarca. Bojite se različitosti sa drugima zbog svoje tradicionalne prirode, a vaše tvrdo i tvrdoglavo srce vam može onemogućiti da pređete iz jedne u drugu perspektivu. Vjerovatno to prilično dobro sakrivate, ali duboko u sebi znate da je vaša potreba da dijelite savjete malo van granica.

Vodolija

Vi ste paranoični.

Rođeni ste da budete humanitarac, a uprkos ideji da Vodolija može biti hladna i neosjetljiva, vi ste zapravo jedan od najboljih prijatelja kojeg neko može imati. Nažalost, vaša sklonost ka tome da postanete stidljivi i tihi i stalna potreba za samoćom može dovesti do vaše najdublje tajne: činjenice da ste paranoični. Temperamentni ste i živite prema svojim emocijama, što dovodi do nelogičnih zaključaka u vašem visoko intelektualnom umu. Vaš karakter pogoršava vaše nesigurnosti, jer se trudite da vjerujete i izražavate svoje emocije na zdrav način. Ovo nije nešto što možete lako otkriti svojim prijateljima, a svakodnevno vam se dešava. Ako je vaše ponašanje uvijek zbunjujuće, to je obično zato što ste iscrpljeni od brige, ali mnogi ljudi to ne bi shvatili. Može biti izazov otvoriti se drugima sa tajnama o svojoj ličnosti, a svaka Vodolija to razumije.

Ribe

Osjećate tjeskobu kada ste u društvu.

Vi živite u svom malom svijetu snova daleko od stvarnosti i ova sklonost vam stvara problem: imate problem sa društvenom anksioznošću. Sa njom se bori velika većina ljudi na jedan ili drugi način, ali vašoj osjetljivoj duši se ona čini još većom. To nije nešto što možete objasniti ili podijeliti sa svojim prijateljima, jer je često strah teško objasniti riječima. Dešava vam se da se distancirate od prijatelja i društvenih aktivnosti, a ne znate kako da objasnite da je to samo zbog vašeg mentalnog zdravlja. Pošto ste najtolerantniji od svih horoskopskih znakova i empatija vam je najjača osobina, vaša borba sa društvenom anksioznošću često prođe nezapaženo, jer ste veoma talentovani u sakrivanju i pretvaranju da se situacija tiče drugih ljudi, a ne vas. Vi ste nesebični, zbog čega se rijetko hvalite, a to je vaša prljava mala tajna.