Mjesečni horoskop za juli 2019. godine

U julu 2019 godine biće vam ponuđena rješenja za hitne probleme i to na neobičan način. Ovo je period novih otkrića i očekuju nas iznenađenja na svim poljima – u ličnim odnosima, karijeri, duhovnosti i ličnom razvoju. Tokom ovog perioda idealno je kombinovati mogućnosti. Na primjer, ako povedete svog partnera na korporativni događaj, to će vam omogućiti da provedete vrijeme sa svojom srodnom dušom i kolegama istovremeno. Oni koji su voljni da preuzmu rizik ovog mjeseca moći će da pronađu i iskoriste originalna rješenja. Kontakti i promišljenost će ostati dominantni trendovi – izjava koja važi za cijelu 2019. godinu.
Prvih deset dana jula pomoći će u rješavanju finansijskih pitanja i obaveza koje će vam postaviti porodica. Ovo će biti najmirniji period mjeseca za većinu znakova zodijaka. Ako vas sada iznevjeri neko kome zaista vjerujete, ne žurite sa zaključcima; moguće je da će vam takva situacija pružiti nove mogućnosti. Ako radite na nižem nivou u kompaniji, obratite posebnu pažnju na svoju neposrednu okolinu. Određivanje ključnih trendova će biti važno za dalji razvoj; stoga, gledajte šire i dublje i ne ustručavajte se ukazati na kritične greške uprave. Ako ste vi zadužena osoba, budite pažljiviji pri postavljanju zadataka i slušanju mišljenja svojih podređenih – moći ćete da postignete uspjeh samo radeći u timu.
Drugih deset dana jula naglasak će biti prebačen na lične odnose, iako ovaj trend vjerovatno nije tačan za sve znakove zodijaka. Ljudima koji nisu u vezi preporučuje se da krenu u akciju i učine što je više moguće, bilo da se radi o zabavi na plaži, događajima za izgradnju tima ili porodičnoj proslavi. Samo se tokom ovog perioda nemojte truditi da bilo koga impresionirate. Porodično orijentisani ljudi sada mogu brzo riješiti sve idejne zadatke koji im se predstave. Uzmite u obzir iskrenost sosptvenih osjećanja i nemojte se plašiti odgovornosti. Možda će biti neophodno donijeti voljnu odluku, ali uopšte neće biti potrebno da to učinite sami. Što se tiče vaše karijere, postoji mogućnost da povećate prihode ili dobijete novu poziciju. Da biste to uradili, moraćete potvrditi svoje kvalifikacije i učiniti nešto neobično.
Trećih deset dana jula će vam pokazati kako najbolje da iskoristite raspoložive mogućnosti i neočekivane finansijske bonuse. Individualne situacije se mogu jako razlikovati, ali generalno, ako se vodite logikom, a ne emocijama, sigurno možete postići željene rezultate. Zapamtite da se to odnosi samo na finansijska pitanja, za koja će drugi ljetni mjesec biti prilično uravnotežen. Što se tiče ličnih odnosa, kraj mjeseca je posebno uspješan i može uključivati mnoštvo novih poznanstava. Sada se nemojte zadržavati na jednom području života, jer će biti više oblasti koje zahtijevaju vašu pažnju. Posljedni period jula je dobar za kreativnost; isto tako, fizičko zdravlje će biti na vrhuncu, a oni koji se profesionalno bave sportom će napredovati.
Mjesečni horoskop za Ovna za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Bika za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Blizance za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Raka za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Lava za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Djevicu za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Vagu za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Škorpiju za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Strijelca za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Jarca za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Vodoliju za juli 2019. godine

Mjesečni horoskop za Ribe za juli 2019. godine