Mjesečni horoskop za Jarca za mart 2019. godine

Mart 2019. godine će biti uspješan mjesec za Jarca, ali pod uticajem planetarnih aspekata, naglasak ne treba stavljati na slučajnosti, već na vlastite odluke i njihove rezultate. Mars, koji je zauzeo povoljan položaj na nebeskom svodu, pomoći će vam kada vam bude nedostajalo snage, a Mjesec će potaknuti ispravne odluke u ličnim odnosima. Mart je dobar za mala djela i prevazilaženje sebe, svojih strahova i unutrašnjih ograničenja. Pokušajte poraditi na fizičkom poboljšanju, jer je ovo dobar trenutak za novčana ulaganja i pokretanje sopstvenog biznisa. U vašem radnom životu vjerovatno će se dogoditi značajne promjene, a oni koji rade u organizaciji treba da prihvate svaku mogućnost koja se pojavi, čak i ako je krajnji rezultat nepredvidiv. U romantičnim odnosima poželjna je konzistentnost i pažljivo razmatrane odluke.
Početak mjeseca Jarcu će donijeti ono što je već dugo tražio. Za svakog pojedinca će se raditi o nečem drugačijem, ali će podstaći osjećaj slobode. Slobodno ćete moći donositi odluke. Na primjer, ako imate vlastiti biznis, bezbrižno ćete smijeniti bezobzirnog zaposlenika; ali umjesto da žurite da to učinite, pokušajte da razumijete razloge njegovog ponašanja i možda nađete drugačije rješenje problema. Pored toga, početka mjeseca nije najbolji za kadrovske promjene – tehnička modernizacija je ono što vam je potrebno. U porodičnom okruženju budite pažljivi prema onima kojima je potrebna vaša briga. Ako dođe do konflikta, pokušajte se distancirati od toga, jer je bolje da se ne ponašate kao sudija između dvije strane tokom ovog perioda. Moraćete pažljivo procijeniti svoju trenutnu poziciju i donijeti odluku, uz poštovanje prema ljudima oko vas.
Sredina mjeseca će pružiti još više mogućnosti, ali ne trebate se ponašati spontano. Vaše najbolje oružje će biti iskustvo i sjećanje na prošle uspjehe i neuspjehe; gradite na onome ko ste bili i ko ste sad. Ako radite u kompaniji, budite aktivniji ako želite da dobijete novu poziciju. Dodatni izvor prihoda može doći lakše nego što ste mislili. Onima koji imaju svoj biznis savjetuje se da se fokusiraju na ono što imaju, ali da pažljivo razmisle o članovima tima i o svojim budućim planovima. Sredina mjeseca obećava da će biti romantična, pružajući zanimljive prilike usamljenom Jarcu. Sve će zavisiti od toga šta odlučite kada budete spremni na odluku.
Kraj marta će biti najzanimljiviji period u mjesecu, mada će uspjeh koji vas očekuje na kraju mjeseca biti zapravo samo rezultat vaših sopstvenih akcija. Najbolje je da za to vrijeme brinete o svom zdravlju; muškarac Jarac je u opasnosti da se razboli, a žene će se vjerovatno prehladiti. Tokom ovog perioda neće biti drugih ograničenja; na poslu će biti naznačeni koraci za promjenu, a vi možete postati njihov temelj, ako to želite. To je dodatna odgovornost, ali će pružiti dodatnu perspektivu. Što se tiče ličnih odnosa, treba da obratite pažnju na svoju porodicu i da ne razmišljate ni o čemu drugom tokom posljednjeg perioda marta.