Mjesečni horoskop za januar 2019. godine

Za mnoge od nas januar 2019. godine bi mogao pasti pod naslov „odmah i ovdje“. To znači da će svi znakovi horoskopa morati dati prioritet kratkoročnim projektima, ignorišući one koji uključuju daleku budućnost. Što se tiče ličnih odnosa poželjnije su brze i smjele promjene i najbolje je izbjegavati odugovlačenja. To se svakako ne odnosi na članove porodice ili na one koje poznajete već dugo vremena, jer kada je riječ o njima, Sunce koje ulazi u konjunkciju sa Zemljom i zauzima dominantan položaj preporučuje da ostanete vjerni sebi i slušate svoje srce. Bolje je logiku i kalkulaciju ostaviti u drugoj oblasti svog života gdje će se vjerovatno pojaviti važni i objektivno značajni događaji. Januar će generalno za većinu biti dinamičniji nego što smo planirali, ali neće biti neophodne duboke promjene iz korijena. Ovaj period je jedinstven i biće lako uspostavljati odnose, kako fundamentalno nove, tako i one stare, zaboravljene. Naravno, trebaće razmišljati o tome kako pristupiti svakoj situaciji i gdje započeti, ali ovo će generalno biti pozitivan period i vrijeme povezivanja.

Prva trećina januara 2019. godine će mnogima pomoći da shvate šta stvarno žele. Neki će biti aktivniji, dok će se drugi zaustaviti i pažljivo razmisliti o svemu što se dešava. Neophodno je da prisustvujete u najznačajnijim pitanjima, čak i ako se čini da nije pravo vrijeme u datom trenutku. Početkom mjeseca, pod uticajem harmoničnih aspekata planeta, treba da radite naporno, ali ne nužno na svom poslu. Ako se pojave neke kontroverzne situacije unutar porodice, ne treba dozvoliti da se nesmetano razvijaju. Bolje je da aktivno učestvujete u njihovom rješavanju i onda se više nikad nećete morati vraćati na takve trenutke. Što se prije suočimo sa poteškoćama, imaćemo više slobodnog vremena za sebei za ostvarivanje svojih planova. Ovi planovi mogu biti epski sve dok su zasnovani na stvarnim mogućnostima i samopouzdanju.

Sredina januara 2019. godine će biti uzbudljivija u tom smislu da će biti više događaja, iako se nekima može desiti i suprotno. Neko će se morati fokusirati na lične odnose, dok će drugi osjećati neodoljivu želju da vrijedno rade i dobiju novo mjesto za život ili rad (mada ne istog trenutka, nego sljedećeg mjeseca). Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, ali zahvaljujući pozitivnoj zvjezdanoj situaciji, skoro svaki trenutak ima potencijal da bude uspješan. Sa druge strane, ne treba da idete predaleko sa svojim željama. Neki od nas će se suočiti sa teškim situacijama i neće biti dovoljno pozitivnosti i entuzijazma. Moraćemo uložiti dosta intelektualnog napora. Tokom ovog perioda je bolje da se fokusirate na pažljive postupke i odlučite da li će rješenje biti striktno jednostavne ili složene kombinacije. Koji način odabrati je nešto što svi moraju sami da odluče. Najvažnije je da budete aktivni, jer, kako kažu, put se pomjera u smjeru u kojem se kreće njegov gospodar.

Kraj januara 2019. godine donijeće detaljnije razumijevanje procesa koji su započeli ranije ovog mjeseca. Tokom ovog perioda važno je odrediti ciljeve i prioritete koji su vam potrebni da samouvjereno nastavite ovu godinu i dalje u budućnosti. Na radnom mjestu vas očekuje teška odluka, posebno one koji nemaju privatni biznis. Ovaj izbor će biti moralne prirode, tako da će prava odluka biti očigledna. U sferi ličnih odnosa sve odluke već trebaju biti donešene početkom mjeseca, a iz tog ugla, kraj januara će biti mnogo mirniji od samog početka. Ovo je dobra faza za nastavak izgradnje odnosa sa najdražim osobama, posebno između različitih generacija ili sa daljim rođacima. I ovdje takođe ne treba ništa počinjati prije nego što dobro i unaprijed ne razmislite o taktikama i prije nego što procijenite moguće posljedice. Uprkos svim dobrobitima ovog perioda, niko nije imun na greške, iako u januaru 2019. godine ukoliko bude grešaka, one će biti beznačajne.
Horoskop za Ovna za januar 2019. godine

Horoskop za Bika za januar 2019. godine

Horoskop za Blizance za januar 2019. godine

Horoskop za Raka za januar 2019. godine

Horoskop za Lava za januar 2019. godine

Horoskop za Djevicu za januar 2019. godine

Horoskop za Vagu za januar 2019. godine

Horoskop za Škorpiju za januar 2019. godine

Horoskop za Strijelca za januar 2019. godine

Horoskop za Jarca za januar 2019. godine

Horoskop za Vodoliju za januar 2019. godine

Horoskop za Ribe za januar 2019. godine