Mjesečni horoskop za februar 2019. godine

Februar 2019. godine će biti vrijeme akcije, a ne riječi. Sunce će u februaru zauzimati dominantnu poziciju na nebeskom svodu i značajni događaji će preplaviti sve sfere života. Za svaki znak će biti nekih nijansi i biće izuzetno važna navigacija između emocija, finansija i posla. Iako ovo neće biti vrijeme za odmor, važno je da svaki znak vodi računa o svom zdravlju. Tokom ovog perioda nema potrebe za izazivanjem sudbine. Merkurova antagonistička pozicija može biti opasna tokom februara, tako da je najbolje odgoditi sve smjele postupke i preuzimanje rizika.

Prvih deset dana februara su posebno povoljni za vatrene znakove: Ovan, Lav i Strijelac. Ovi znakovi će biti privilegovani u svakom smislu, iako bi trebalo da izbjegavaju da postanu arogantni. Budite oprezni prilikom opuštanja i popuštanja odbrane, jer će protivnici i kritičari takođe dobiti prednosti tokom ovog perioda. Posebnu pažnju obratite na bliske odnose; oni će kasnije biti korisni, jer će vjerovatno desiti neočekivani i značajni događaji. Svaki znak mora pokazati izdržljivost i sposobnost da se odupre emocijama i donese informisane odluke. Ovo zapažanje je posebno važno za adolescente, od kojih se može tražiti da donose odluke koje u velikoj mjeri mogu uticati na njihove živote. Tokom tog vremena biće potrebna velika predanost. Ne postoje predviđeni rizici vezani za posao i finansije.

Drugih deset dana februara 2019. godine će biti veoma različiti od prvih. Biće potrebno posvetiti više pažnje poslu nego uobičajeno, ali ni porodica ne bi trebala gubiti svoju važnost. Sposobnost obavljanja više zadataka odjednom i pronalaženje vremena za više projekata biće jedinstvena u ovom periodu; oni koji vjeruju da nemaju dovoljno vremena u jednom danu nemaju motivacije. Međutim, ima smisla revidirati svoj raspored i odustati od stvari koje zahtijevaju obilje vremena i truda za malu nagradu. Dajte sve od sebe da održite pozitivan pogled na svijet. Ovo je posebno važno u pogledu profesionalne aktivnosti, gdje su mogući novi kontakti i prijedlozi. Potrudite se da se slažete samo sa onim u šta ste sigurni i nemojte ništa raditi sami ili zanemarivati one koji su vam dugo pružali podršku.

Zadnjih deset dana februara 2019. godine će biti kombinacija prethodna dva perioda, mada će generalno biti manje dinamični. Prikladno je sačekati važne događaje koji se odnose na emocionalna iskustva. Kraj mjeseca je najpogodniji za odmor i opuštanje. Za razliku od početka februara, posljednji dani mjeseca će biti povoljniji za vodene znakove: Rak, Škorpija i Ribe. Ovi pojedinci sada mogu bez straha preuzeti najambicioznije projekte. Vodeni znakovi će moći da postignu ono što žele bez pomoći drugih, dok će svi ostali znakovi zahtijevati timski rad. U ovom trenutku vjerovatno će doći do povećanja profita (posebno kod onih koji imaju privatni biznis) i biće otkrivene mogućnosti za dodatnu zaradu. Posljedni zimski mjesec će uopšteno dobro završiti.
Mjesečni horoskop za Ovna za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Bika za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Blizance za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Raka za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Lava za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Djevicu za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Vagu za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Škorpiju za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Strijelca za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Jarca za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Vodoliju za februar 2019. godine

Mjesečni horoskop za Ribe za februar 2019. godine